martella - Posty

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

przez martella
6 czerwca 2009, o 21:06

Dział: Nasze sprawy
Wątek: Pranie za oknem
Odpowiedzi: 18
Wyświetlone: 393

Re: Pranie za oknem

ha,ja mam suszarke(kupiona w komplecie razem z pralka) stety i niestety.zbieram sie juz chyba ze 3 lata na kupno suszarki takiej zwyklej"balkonowej" na lato i zawsze to lato jakos mi przeleci,nie wiadomo kiedy...a faktycznie pranie suszone na balkonie ma swoj zapach :-D .ale nie lubie za b...
przez martella
9 marca 2009, o 23:10

Dział: Dzieciaczki
Wątek: My w oczach dzieci
Odpowiedzi: 17
Wyświetlone: 535

przyznam nieskromnie :oops: ,ze jestem przyzwyczajona do komplementow przez Dominike,ale zawsze jest to mile.
przez martella
5 marca 2009, o 20:38

Wątek: Szukamy wiosny.
Odpowiedzi: 38
Wyświetlone: 1138

od 3 tygodni kupuje sobie tulipany do domu,co tydzien inny kolor :-D .bo jak na belgie to w tym roku wyjatkowo ciagnie sie to zimno.mam juz dosyc,dobrze ze juz rano ok.7 robi sie jasno,lepiej sie wstaje.w niedziele bylismy za miastem na wycieczce i znalezlismy park z mnostwem zoltych i fioletowych k...
przez martella
5 marca 2009, o 20:26

Wątek: Intymne pytanie.
Odpowiedzi: 29
Wyświetlone: 948

hi,hi,hi 3\4 szafy moje,a jeszcze bym chciala :P .co pare miesiecy robie totalny remanent w swoich ciuchach i to czego nie nosze to oddaje.ale to po to by bylo miejsce na nowe :wink:
przez martella
24 lutego 2009, o 15:44

Dział: Fotopunkt
Wątek: Patryśka :)
Odpowiedzi: 36
Wyświetlone: 1430

faaajna i taka duza.jak widze takie"nowiuskie" maluchy to cos mi sie tam zakreci w srodku ze wzruszenia(ale to tylko na chwilke :P ) Gratulacje :-D
przez martella
24 lutego 2009, o 15:30

Wątek: In vitro
Odpowiedzi: 17
Wyświetlone: 889

O rany!!! wlos sie jezy na glowie,juz slyszalam rozne glupoty wypowiadane przez kosciol i politykow.ale ze bezplodnosc jest wynikiem wczesnej inicjacji seksualnej i duzej ilosci partnerow?????
przez martella
12 lutego 2009, o 21:46

Wątek: okulary
Odpowiedzi: 5
Wyświetlone: 285

U nas pomógł autorytet lekarski - na początku też mowy nie było o okularach, ale pani doktor potrafiła przemówić mojej szanownej córce do rozsądku. Służę namiarem, jeśli będziesz w Toruniu :wink: :? Autorytet lekarski Dominika zlekcewazyla juz na samym poczatku,a gdy tylko uslyszala o okularach to ...
przez martella
12 lutego 2009, o 00:21

No wlasnie nikt z otoczenia nie nosi okularow,ani dziecko,ani dorosly.u optyka oprawki na pewno bedzie sama wybierac,to nie ma watpliwosci.Dominike bardzo ciezko przekonac do czegokolwiek,dopoki sama sobie tego nie pouklada w glowie.ma swoja wizje i tak dlugo kombinuje az bedzie jej pasowac :hmmm: ....
przez martella
11 lutego 2009, o 22:41

okulary

Dla Dominiki :? .Jeszcze ich nie ma,ale juz przewiduje codzienne targowanie sie i przekonywanie do zalozenia.Juz u lekarza oswiadczyla ze okularow nie zalozy,bo beda sie z niej smiac.A powinna nosic do szkoly i w domu( komputer,lekcje itp.).Do tego powinna jeszcze zakrywac lewe oko na 3 godz.dzienni...
przez martella
3 lutego 2009, o 19:31

Wątek: Obcasy dla niemowląt
Odpowiedzi: 21
Wyświetlone: 2921

Mioooodzio!!! Jeszcze tylko brakuje pelnego makijazu i mini tipsow na mini paznokietkach...wrrrr... :twisted:
przez martella
3 lutego 2009, o 19:02

Wątek: Na łyżwach
Odpowiedzi: 14
Wyświetlone: 1379

Witajcie... Fajnie ze zauwazylam ten watek. Bo bardzo chcialam zabrac Gabi na lodowisko ale balam sie czy nie jest jeszcze za mala i jak sobie poradzi na lyzwach... Czy wogole sa takie male rozmiary i czy sa moze jakies specjalne lyzwy dla dzieci??? My tez lyzwy wypozyczylismy juz na miejscu,a dla ...
przez martella
28 stycznia 2009, o 21:54

Wątek: Szkoła muzyczna, ognisko, czy zespół?
Odpowiedzi: 40
Wyświetlone: 1480

Hmm...czeka was duzo pracy,organizacji i wytrwalosci ze strony waszej jak i Ninki.Ale tez mysle ze warto sprobowac.I tak wszystko wyjdzie "w praniu" co Ninke naprawde kreci i co ja pochlonie bez reszty.A jezeli nawet z czegos zrezygnuje to przynajmniej bedzie wiedziala jak to wszystko wygl...
przez martella
27 stycznia 2009, o 22:20

Wątek: Historia Jasia :(
Odpowiedzi: 13
Wyświetlone: 407

horror.a gdyby rodzice nie mieli samochodu, tlukliby sie tramwajem? a zreszta,juz po ptakach... :(
przez martella
27 stycznia 2009, o 22:06

Dział: Rodzeństwo
Wątek: Igorek ma braciszka
Odpowiedzi: 21
Wyświetlone: 899

Gratulacje.Najnowszy mezczyzna w waszym domu jest super.Trzymajcie sie cieplutko :-D
przez martella
23 stycznia 2009, o 23:16

Wątek: Zapomniany Dzien Babci
Odpowiedzi: 6
Wyświetlone: 316

O rany,jak mi ulzylo.Dzieki kobiety!!!chwilami robilam juz z siebie wredna egoistke :glupek2: ...Z reguly mam z mama poprawne stosunki,jest w miare tolerancyjna i za bardzo nie wsciubia nosa w nasze sprawy,ale nieraz potrafi zdolowac...dzieki i klaniam sie :prejer:
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania