margoma - Posty

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

przez margoma
19 marca 2009, o 12:03

Dział: Nasze sprawy
Wątek: film o tańcu
Odpowiedzi: 23
Wyświetlone: 763

a ja byłam:) mialam tak fatalny nastroj , ze chyba tylko taki film mogłam obejrzec........no cóż sceny miłosne raczej wywołały fale łez i pytanie dlaczego taka miłośc mi sie nie przytrafia hahahaha.......Herman jak zwykle cudowna...a reszta hmmm poza sylwetka Damięckiego i scenami z tańcem nie wnios...
przez margoma
19 marca 2009, o 11:55

Dział: Fotopunkt
Wątek: Patryśka :)
Odpowiedzi: 36
Wyświetlone: 1430

cudo.........nie moge ogladac takich maluszkow, bo marzy mi sie jeszcze jedno......wszystko takie malusie, takie bezbronne i nie pyskuje:)
przez margoma
19 marca 2009, o 11:50

Wątek: steskniłam się:)
Odpowiedzi: 9
Wyświetlone: 342

steskniłam się:)

czas leci, juz nie pamietam kiedy się logowałam na jesiennych :( a to wszystko przez .....hasło..... zapomniałam i przyszło nowe jakies kosmicznie trudne .....ktore zgubiłam....a potem tak sie skladało i nie składało , ze dopiero dzisiaj sie zmobilizowałam. Co nie oznacza ze Was nie podczytywałam :)...
przez margoma
19 marca 2009, o 11:44

Dział: Poznajmy się
Wątek: wróciłam :)
Odpowiedzi: 5
Wyświetlone: 222

wróciłam :)

Witam Was dziewczyny :) widzę , że tu się dużo zmienia. Fajne uczucie, kiedy widze, że pojawiaja sie nowe maluszki a te maluszki, ktore pamietam sa juz tak duże.
przez margoma
19 marca 2009, o 11:40

Dział: Fasolka i Groszek
Wątek: Przyszłe mamusie-meldować się;)
Odpowiedzi: 447
Wyświetlone: 29943

brak czasu i pogoń za wczorajszym dniem:( wejde na potem na nasze sprawy no i przywitam się z tymi mamusiami ktorych jeszcze nie znam:)
przez margoma
19 marca 2009, o 11:31

Wątek: Przyszłe mamusie-meldować się;)
Odpowiedzi: 447
Wyświetlone: 29943

Dziewczyny tak tu dawno byłam i tyle zmian!!!!

Gratuluje wszystkim nowym mamusiom i tym, ktore za jakis czas beda nimi ponownie. Cieszcie sie każda chwila i duzo wypoczywajcie a nowonarodzonym maluszkom życze zdrowka.
przez margoma
19 marca 2009, o 11:27

Wątek: Melba :-)
Odpowiedzi: 8
Wyświetlone: 884

Pomimo , że ostatnio "wypadłam" z forum to czasami jednak "wpadam":) ogromne gratulacje, życzę szczęśliwej i spokojnej ciąży:)
przez margoma
17 października 2007, o 14:27

Wątek: Zuzia jest starszą siostrą :D
Odpowiedzi: 31
Wyświetlone: 2088

Gratulacje!!!!! Zdrówka i samych przespanych nocek :) :)
przez margoma
3 października 2007, o 12:28

Dział: Dzieciaczki
Wątek: Problemy adaptacyjne
Odpowiedzi: 52
Wyświetlone: 1883

Atlantis, weszłam tak na chwilke na forum i nawał mysli dotyczacych Twojego problemu, przytłoczył mnie :( skad ja to znam. Na pewno nie jestes zla mama !!!!! Robisz to, czego wymaga sytuacja. Pomyś jeszcze nad jedną kwestia. Jestes w ciązy i byc moze to tez ma wpływ na zachowanie Kuby. Ja zauwazyłam...
przez margoma
5 września 2007, o 17:55

Dział: Psychogadka
Wątek: Pijana, czyli dorosła...?
Odpowiedzi: 13
Wyświetlone: 820

Nie ma co ukrywac -nie czekalam z wypiciem piwa do pelnoletnosci-jednak nigdy mi sie nie zdarzylo ,by pic do upadlego czy calowac sie po katach-przeraza mnie mysl,ze kiedys moje dzieci beda nastolatkami i ze przestane miec kontrole nad tym co robia :roll: nastolatkami beda na pewno, ale kontrole mo...
przez margoma
5 września 2007, o 17:32

Wątek: No szlag może trafić
Odpowiedzi: 19
Wyświetlone: 1026

Jezu, brak słów :o
przez margoma
5 września 2007, o 17:11

Wątek: Podwójny wychowawczy
Odpowiedzi: 3
Wyświetlone: 373

Ja mam taka sytuacje, ale dostawałam tylko na jedno dziecko.Na to, na ktore byl urlop.
przez margoma
5 września 2007, o 16:06

Wątek: Głos uczniów "o wciskaniu Boga" i o lekcjach wf ;)
Odpowiedzi: 34
Wyświetlone: 1673

:-D byłam wtedy w ciąży i jakoś mnie ominął :-D
przez margoma
5 września 2007, o 16:03

Wątek: Głos uczniów "o wciskaniu Boga" i o lekcjach wf ;)
Odpowiedzi: 34
Wyświetlone: 1673

Najdziwniejsze jest to, że te osoby grzejące ławki, ze zwolnieniami czy bez, bardzo często chodzą na basen, aerobik,dbają o kondycję. Pochodze z małego miasteczka , gdzie basen był abstrakcja a areobik mało poularny, jedyna rozrywka to tańce na imprezie co piatek :-D i chyba wiele sie nie zmieniło....
przez margoma
5 września 2007, o 12:40

Dział: Dzieciaczki
Wątek: Pierwsze dni w przedszkolu
Odpowiedzi: 366
Wyświetlone: 13468

Jej Pani mówiła mi, że Marcelka nie wyglada na zmęczona, wiec to nawet przemawia za pozostaniem w tej grupie :? pada ze zmeczenia o 18 :-D
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania