mama-Adunia - Posty

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

przez mama-Adunia
8 marca 2008, o 21:08

Dział: Dzieciaczki
Wątek: Ribomunyl
Odpowiedzi: 18
Wyświetlone: 10348

Jeżeli chodzi o podawanie Ribomunylu, dzwoniłam do pediatry... kazał odstawić mi lek ze względu na gorączkę i zacząć kurację od następnego poniedziałku ....
przez mama-Adunia
8 marca 2008, o 21:02

wiolaa napisał(a):No powiem szczerze że do firmy Hell nie mam żadnych zastrzeżeń jestem zadowolona mam dwie córki i jak którąś coś bierze od razu Arnica albo Angin i spokój:-) :-D

Wiolaa, a mogłabyś podać mi dokładną nawę tych leków, które podajesz? Rozumiem, żę są to lekarstwa homoeopatyczne.
przez mama-Adunia
5 marca 2008, o 18:46

Wiolaa Jesteśmy po przebytym zapaleniu płuc. Wyszłam z młodziutkim w zeszłym tygodniu ze szpitala. W poniedziałek.. tj. 3 marca byłam na wizycie kontrolnej i lekarz po zbadaniu Adrianka powiedział, ze jest wszystko ok,że dziecko jest zdrowe, kazał mi z nim wychodzic na dwór.... i przepisał nam Ribom...
przez mama-Adunia
4 marca 2008, o 23:35

Dział: Czytelnia
Wątek: Medyczne SOS
Odpowiedzi: 13
Wyświetlone: 3284

MIÓD

Pediatra powiedział mi, ze miodu nie należy podawać małym dzieciom ponieważ jest silnie uczulający.
przez mama-Adunia
4 marca 2008, o 23:06

Dział: Poznajmy się
Wątek: WITAM :)
Odpowiedzi: 3
Wyświetlone: 650

WITAM :)

Witam ! Jestem mamą 2 letniego Adrianka. Na Wasze forum trafiłam całkiem przypadkowo szukając informacji o Ribomunylu. Tak mnie zainteresowało i wciągneło, ze postnowiłam się zalogować i razem z Wami przeżywać smutne i wesołe dni :-D
przez mama-Adunia
4 marca 2008, o 22:42

Wątek: Uodparnianie
Odpowiedzi: 65
Wyświetlone: 11491

Witaj Melba, jeżeli chcesz koniecznie podawać córce tran to może zastanów się nad kapsułkami.
Pozdrawiam :-)
przez mama-Adunia
4 marca 2008, o 22:33

Witam :-) Mój mały wczoraj dostał pierwszą dawkę Ribomunylu. Wczoraj było wszystko ok. Dziś po południu dostał gorączki 38 stopni. Czytałam w Waszych postach, że to prawdopodobnie normalna reakcja... ale rozumiem, ze nie przestałyście dawać leku mimo tego stanu ?

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania