Dziewczyny nie wiem czy ktoś jeszcze tu zagląda, widzę mało nowych wątków ale poszukuje inspiracji na ferie zimowe. Sanatorium Cegielskiego w Rabce bardzo nam przypadło do gustu i chcielibyśmy pojechać w podobne miejsce ale chciałabym żeby to było coś bliżej- Karpacz, Szkalarska itp. Fajnie jakby by...
No to ja życzę szybkiego powrotu do zdrowia!! Właśnie czytając ten wątek przypomniałam sobie mój moją koszmarną zimę z zeszłego roku W tym roku- odpukać- już jesienią brałam broncho vaxom i na razie nie chorowałam. Jesień i zimę przeszłam w zdrowiu. I tek będę się starała trzymać:)
Dzisiaj byliśmy w aptece i Maksymilian pyta "mamo a jest lekarstwo na kraba?" ja cała zdziwiona "no wiesz na tego kraba co dziadek Leszek umarł" Chodziło oczywiście o raka
Dziewczyny odświeżam ten bardzo stary już wątek i chce zapytać czy polecacie jakiś samoopalacz do twarzy?? Opalenizna z lata dawno już zeszła, moja blada twarz straszy nawet mnie a ten który dotychczas używałam z avonu wycofali mi z produkcji.
a jak tam zdrówko u Was i u Waszych dzieciaczków?? Do nas zapukała już jesienna infekcja i standardowo ja pociągająca nosem i strasznie kaszląca i Maksymilian również przeziębiony A znacie coś dobrego na kaszel dla dorosłych??
misiajagodka napisał(a):Zaglądając do starych wątków (np. "Dentysta dla maluszka" albo "Ciemieniucha") mogę obejrzeć tylko pierwszą stronę, kolejny mi się nie chcą otworzyć
Ja też tak mam.
Kiedyś ładnie mi wyświetlało nowe posty a teraz nie:(
Nikt nic nie pisze dziewczyny przeniosłyście się gdzieś??
Znalazłam taki fajny przepis na placek: http://www.winiary.pl/przepis.aspx/68227/zapp-czyli-tecza-na-talerzu Mam jednak wielki problem z niebieską galaretką-jaka to jest galaretka wieloowocowa?? Z jakiej firmy można takie cudo kupić?? Bo albo ja jestem cichociemna albo nie widziałam jeszcze takiego ...
Wszystko załatwione. Siostra zmieniła kościół i chrzest będzie w kościele angielskim:) Będzie nawet ślub-bo tak im ksiądz podpowiedział.Wiec będziemy i chrzestnymi i świadkami:)
Bronchowaxom bralam już dwa razy ja-bo raz w roku mam porządną anginę ropną. 3 lata temu było fajnie-widziałam efekty. Natomiast w tym roku chciałam zaoszczędzić i nie kupować i dopiero po serii-angina ropna, ropne zapalenie migdałów i półpasiec wzięłam Bronchowaxom ale to juz chyba była musztarda p...