Kasia Grochasia - Posty

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

przez Kasia Grochasia
10 maja 2011, o 20:08

Dział: Nasze sprawy
Wątek: Witajcie :)
Odpowiedzi: 6
Wyświetlone: 2027

Re: Witajcie :)

Niestety Dziewczyny.... zaczyna się psuć. Ja zostałam bez pracy, a Maciek straci ją 30 czerwca, gdyż dostał wypowiedzenie.... :( Jest do bani!!!!!!!! :beksa: wyję po kątach aby tego nikt nie widział. Nie wiem co robić :beksa: Brakuje kasy na wszystko :( Powoli patrzę jak zjadamy oszczędności :( Za c...
przez Kasia Grochasia
24 marca 2011, o 16:16

Dział: Poznajmy się
Wątek: gadugadu
Odpowiedzi: 35
Wyświetlone: 10221

Re: gadugadu

Szkoda, że nie mam gadulca w pracy :)

Ja niestety tylko skype :) kasiag3476 :chat: zapraszam do pisania :)
przez Kasia Grochasia
24 marca 2011, o 15:08

Wątek: Jestem wyrodną matką :)
Odpowiedzi: 8
Wyświetlone: 2195

Re: Jestem wyrodną matką :)

Ja zawsze kiedy uda mi się wyrwać dzień wolnego w pracy, to wynajdę sobie zajęcia, na które nie mam czasu w tygodniu, czyli sprzątanie, prasowanie itp. Raz ostatnio gdy siedziałam na zwolnieniu ze względu na nogę z przymusu, leżałam z książką w ręku i pilotem na zmianę. Oj można powiedzieć, że wtedy...
przez Kasia Grochasia
24 marca 2011, o 12:52

Wątek: Witajcie :)
Odpowiedzi: 6
Wyświetlone: 2027

Witajcie :)

Witajcie Drogie Dziewczyny :) W końcu odważyłam się tu zajrzeć. Bo tak długo mnie tu nie było, że jakiś taki strach mi towarzyszył, jakby miał to być mój pierwszy raz. :oops: No cóż czas mija nieubłaganie, a mnie strasznie tęskniło się za tym momentem kiedy będę mogła tu zajrzeć i "odwiedzić&qu...
przez Kasia Grochasia
26 marca 2010, o 12:37

Wątek: Witajcie Drogie Dziewczyny
Odpowiedzi: 14
Wyświetlone: 410

Re: Witajcie Drogie Dziewczyny

Kochane Dziewczyny, i stało się..... przeprowadzam się. Za 35 dni zamieszkamy z Karolinką z Maćkiem i Igorem. Znalazłam bardzo dobrą pracę w Krakowie i zapadła decyzja, że zamieszkamy razem w Olkuszu i na początek będę dojeżdżać. Strach oczywiście i obawy mi towarzyszą, nie ze względu na mój związek...
przez Kasia Grochasia
3 marca 2010, o 11:52

Odpowiedzi: 14
Wyświetlone: 410

Witajcie Drogie Dziewczyny

Witajcie! Przepraszam za tak długie milczenie, ale to z powodu faktu iż wiele działo się w moim życiu. Po śmierci Ryszarda, wpadłam w wir bycia samotną Mamą, próbując ogarnąć dorastanie Karoliny, samotne święta, samotne wieczory i samotne życie. Pierwsze 6 miesięcy to oczywiście walka w Sądzie Rodz...
przez Kasia Grochasia
3 marca 2010, o 11:31

Dział: Fotopunkt
Odpowiedzi: 3
Wyświetlone: 201

Witajcie Drogie Dziewczyny

Witajcie!! Długo mnie tu nie było, ale i dużo się działo. Po wielu miesiącach trudów, postanowiło zaświecić u mnie słońce... Słońce to posiada już cztery promyki: Karolinkę, mnie, Maćka i Igora.... Tu pozwalam sobie wcisnąć zdjęcia, więcej szczegółów w Dziale Nasze Sprawy... Rodzina http://i217.pho...
przez Kasia Grochasia
24 maja 2009, o 10:54

Wątek: Kraków
Odpowiedzi: 1
Wyświetlone: 78

Kraków

Witajcie Drogie Dziewczyny. Zbliża się długi weekend w czerwcu i chciałabym wybrać się z Karolinką do Krakowa. Czy te z Was które tam mieszkają mogą podpowiedzieć o jakiś atrakcjach w tym mieście pod kątem dzieci. Ponieważ jedziemy grupą dwie dorosłe osoby i dzieci w różnym wieku 9,14, i 4 latka, mu...
przez Kasia Grochasia
7 kwietnia 2009, o 12:05

Wątek: Prośba o wsparcie
Odpowiedzi: 1
Wyświetlone: 222

Prośba o wsparcie

Kochane dziewczyny. :( Długo się zbierałam do napisania tego postu, ale nie mam innego wyjścia. :( Chodzi o prośbę moją do Was. Prośbę o wsparcie. Zbliża się powoli lato, a jak wiemy Nasze Kochane Dzieciaczki na wiosne lubią urosnąć. Tak też jest z Karolinką. Niestety ciuszki z zeszłego roku w więks...
przez Kasia Grochasia
11 lutego 2009, o 09:00

Dział: Dzieciaczki
Wątek: Choróbska
Odpowiedzi: 499
Wyświetlone: 16185

My po 3 tygodniach wirusówki, która zaczęła się od wymiotów i biegunek, przeszła w gorączkę z wysypką a zakończyła się zapaleniem oskrzeli, teraz w jej wyniku mamy wodę w uchu....

Cóż pierwsze koty za płoty w przedszkolu...
Aż dziw, że Karolina tak dobrze to znosi....
przez Kasia Grochasia
11 lutego 2009, o 08:54

Wątek: "ja chcę iść do Aniołków...."
Odpowiedzi: 9
Wyświetlone: 417

"ja chcę iść do Aniołków...."

"Ja chcę iść Mamusiu do Aniołków, do Tatusia" :( Takie zdanie zbija absolutnie z tropu. Gubi myśli, działanie. Nie wiesz co powiedzieć, pomyśleć, zrobić. Takie zdanie usłyszałam wczoraj od mojej Córki. Kompletnie nie wiedziałam co mam powiedzieć, jak zareagować. Przytuliłam Karolinę mocno ...
przez Kasia Grochasia
4 stycznia 2009, o 13:23

Dział: Dzieciaczki
Wątek: Obcasy dla niemowląt
Odpowiedzi: 21
Wyświetlone: 2919

:kreci: coś potwornego!!
przez Kasia Grochasia
31 grudnia 2008, o 23:08

Wątek: Jakie plany sylwestrowe??
Odpowiedzi: 70
Wyświetlone: 2289

ja jestem!
moje gg 3692776.....
przez Kasia Grochasia
30 grudnia 2008, o 14:56

Wątek: Cooltura IV
Odpowiedzi: 175
Wyświetlone: 9876

A ja dziś w radio usłyszałam taka oto piosenkę:

http://pl.youtube.com/watch?v=T1xZogpmYRU

Muszę przyznać, że od razu wpadła mi w ucho...;)
przez Kasia Grochasia
30 grudnia 2008, o 14:53

Wątek: Jakie plany sylwestrowe??
Odpowiedzi: 70
Wyświetlone: 2289

W domku z Karolinką....
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania