kapi77 - Posty

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

przez kapi77
6 maja 2010, o 17:28

Dział: Dzieciaczki
Wątek: Przedszkole dla początkujących
Odpowiedzi: 29
Wyświetlone: 812

Re: Przedszkole dla początkujących

dzieki kratka:)... owszem rozmawiam z mała nt przedszkola, chodzilysmy do placowki, aby zobaczyla pomieszczenia , panie, itp... nie ukrywam, ze jestem troche zaniepokojona, gdyz przez 3 lata siedzialysmy razem ze soba w domu( zeby nikt ni e odebral tego, w ten sposob ze tylko my i nikt wiecej, jak n...
przez kapi77
6 maja 2010, o 10:30

dzieki za odpowiedz, ale nie uwazam, aby to ze mama najlepiej zna swoje dziecko nie jest prawda, szczerze mowiac to uwazam, ze nikt nie zna swojego dziecka lepiej , i prawda jest ze kazda mama chce jak najlepiej dla swoejego dzieciaczka, mowisz ze najlepiej wejsc i poczytac na stronie przedszkola, j...
przez kapi77
5 maja 2010, o 17:27

Wątek: hecy z przedszkolami ciąg dalszy
Odpowiedzi: 5
Wyświetlone: 332

Re: hecy z przedszkolami ciąg dalszy

witam:)
jestem tu nowa, i od 1 wrzesnia posylam moja corcie do przedszkola do gr3 latkow, bardzo przezywamy , i chcialabym poznac, od zahartowanych juz mam opinie nt na co zwracac uwage, jak malucha przygotowac ,,
dzieki
przez kapi77
5 maja 2010, o 17:24

witam:) jestem tu nowa, i chcialabym poznac opinie mam, ktorych pociechy zaczynaja edukacj e przedszkolna,, moja corci a jest 3 latkiem , i powiem szczerze ze to ja chyb abardziej obawiam sie pojscia do przedszkola moje corci, bo zgodzicie sie ze mna ze nikt tak jak mama nie zaopiekuje sie swoja poc...
przez kapi77
5 maja 2010, o 17:17

Wątek: Groźne pneumokoki
Odpowiedzi: 41
Wyświetlone: 43227

Re: Groźne pneumokoki

witam:) jestem tu nowa, i czytam czytam o tych pneumokokach, i mał niesamowity mętlik w głowie.. Powiem krótko, jestem przed bardzo duzym wyzwaniem, gdyz moja córcia od wrzesnia idzie do przedszkola, zastanawiam sie nad szczepieniem,, ale mam duze obawy, bo tak naprawde nikt ni ejest w stanie odpowi...

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania