izalew - Posty

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

przez izalew
10 lutego 2010, o 11:07

Dział: Nasze podróże, małe i duże
Wątek: Gdzie na wakacje?
Odpowiedzi: 1
Wyświetlone: 191

Gdzie na wakacje?

Witam.
Poszukuję fajnego miejsca na wczasy w Polsce z 6-letnim dzieckiem. Interesuje mnie miejsce przyjazne rodzinie oraz dobre dla osób często chorujących (górne drogi oddechowe).
Proszę o pomoc, bo nie mam w ogóle pomysły a dobrze by było dokonać już jakieś rezerwacji.

Z góry dziękuję
przez izalew
28 października 2009, o 13:51

Dział: Dzieciaczki
Wątek: Nawilżacz powietrza
Wyświetlone: 185

Nawilżacz powietrza

Witam. Od pewnego czasu Emilka ma non stop przytkany nosek. :( Zastanawiam się czy jest to spowodowane uczuleniem czy może w domu jest zbyt suche powietrze. Myślę o zakupie nawilżacza, ale nie wiem czy to da jakiś efekt. Dodam tylko, że jak robiłam dla małej testy alergiczne to wykazało tylko uczule...
przez izalew
24 lipca 2009, o 18:02

Wątek: Kurzajki
Odpowiedzi: 8
Wyświetlone: 701

Re: Kurzajki

Witam.
Sprawę kurzajek mamy juz z głowy. Dermatolog dała nam jakiś lek, cos w rodzaju lakieru ktorym smarowało się kurzajkę. Zniknęło po kilku dniach.
Ale za pamięć dziękuję
przez izalew
19 czerwca 2009, o 16:37

Wątek: Choróbska
Odpowiedzi: 499
Wyświetlone: 16185

Re: Choróbska

Witam.
Dawno mnie nie było i zobaczyłam, iż forum trochę się zmnieniło wizulanie. :)
A co do chorób to moja Emilka ma ospę. Ja przez to mam psychozę, że wszystko mnie swędzi :)
Mała na szczęście jest dzielna i się nie drapie a troche ją wysypało. Wygląda jak biedroneczka :)
przez izalew
11 marca 2009, o 21:04

Dział: Nasze sprawy
Wątek: Pytanko
Odpowiedzi: 9
Wyświetlone: 362

Ten program jest nie tyle dla mnie co dla moich rodziców, a dla nich komórka jest tylko do dzwonienia.
przez izalew
11 marca 2009, o 20:16

Wątek: Pytanko
Wyświetlone: 362

Pytanko

Witam.
Mam do Was pytanko. Czy któraś w Was ma jakiś program przypominający o imieninach, urodzinach, rocznicach i w ogóle o ważnych wydarzeniach? Potrzebuje czegos takiego, bo niestety nie mam pamięci do dat :(
Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże w poszukiwaniu takiego programu.
przez izalew
10 marca 2009, o 20:29

Wątek: Logopeda
Wyświetlone: 289

Logopeda

Witam.
Mam do Was pytanko. Chce się wybrać z Emilką do logopedy, bo nie dość że sepleni to jeszcze nie mówi 'r'. Może orientujecie się czy trzeba mieć skierowanie na pierwszą wizytę?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
przez izalew
8 marca 2009, o 20:13

Wątek: Żal
Odpowiedzi: 10
Wyświetlone: 350

Żal

Nie wiem jak Wy, ale jak ja słyszę co chwila, że umiera ktoś znany i wybitny to żal za serce ściska. Dziś zmarła kolejna osoba, która dużo zrobiła dla ludzi - Profesor Religa. :cry:
przez izalew
25 lutego 2009, o 17:37

Wątek: Problem z kupą
Wyświetlone: 336

Odświeżacz do 'psikania' już dawno wisi w łazience, ale nie działa on zachęcająco na Emilkę. Jak na razie Emilka dalej nie chce robić na sedes, nawet jak robi kupę to robi to w pokoju - nie chce w łazience :(. Poczekam jeszcze trochę i spróbuję pomysłu z zabawką.
przez izalew
21 lutego 2009, o 20:07

Wątek: Problem z kupą
Wyświetlone: 336

Problem z kupą

Witam
Mam problem, bo moja Emilka robi kupę cały czas na nocnik.:oops: Nie wiem co jest, ale boi się robić kupę na sedes. Siku robi oczywiście bez problemów. Tłumaczenia na nic się nie zdają - robiłam to wielokrotnie. Jak można ją przekonać do sedesu?
przez izalew
13 lutego 2009, o 09:50

Wątek: Co robić?
Odpowiedzi: 10
Wyświetlone: 505

Co robić?

Witam. Mam problem ze swoją 4-letnią córką. :( Od jakiegoś czasu Emilka dotyka miejsc intymnych. Ukrywa się z tym, ale wiem kiedy to robi, bo wtedy jest purpurowa. Nie wiem ja reagować. Próbowałam jej tłumaczyć, ale jakoś rozmowy nic nie dają. Proszę poradźcie co mam zrobić. Czy to jest coś dziwnego...
przez izalew
12 lutego 2009, o 11:03

Wątek: "ja chcę iść do Aniołków...."
Wyświetlone: 417

Witaj Kasiu współczuję Ci tej sytuacji. Wiem, że nie jest Ci lekko. Uważam, że dobrze idzie Ci dobrze i będzie jeszcze lepiej. Może się powtórzę po dziewczynach, ale dobrze, że poszłaś do psychologa - dobrze jest się wygadać i posłuchać co "fachowiec" uważa na dany temat. Co do córeczki - ...
przez izalew
10 lutego 2009, o 18:48

Wątek: Nawet nie wiem, jaki dać tytuł.
Odpowiedzi: 26
Wyświetlone: 1123

To straszne co piszecie :shock: Chyba teraz będę bardziej uważać na Emilkę podczas zakupów i w ogóle.
przez izalew
25 stycznia 2009, o 20:06

Wątek: Poszukuję kogoś kto zna się na ubezpieczeniach
Wyświetlone: 220

Poszukuję kogoś kto zna się na ubezpieczeniach

Witam. Na dniach kupujemy z mężem samochód i nie wiem jak mamy ubezpieczyć samochód. Oboje nie mamy zniżek - ja mam prawo jazdy 13 lat i bezwypadkową jazdę, a mój mąż dopiero bedzie zdawał egzamin na prawo jazdy. Na kogo lepiej ubezpieczyć samochod. Dodam tylko, że teraz dostaniemy ubezpieczenie w p...
przez izalew
25 stycznia 2009, o 19:59

Wątek: Historia Jasia :(
Odpowiedzi: 13
Wyświetlone: 407

To straszne jak nasza służba zdrowia funkcjonuje :( .
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania