ixa - Posty

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

przez ixa
2 listopada 2009, o 17:01

Dział: Dzieciaczki
Wątek: Na hallowinow będę duchem czyli tracę kontrolę nad dzieckiem
Odpowiedzi: 18
Wyświetlone: 642

Re: Na hallowinow będę duchem czyli tracę kontrolę nad dzieckiem

W tym roku Michelle byla przebrana za ksiezniczke(do ostatniej chwili chciala byc biedronka),a Daniel za lwa.
przez ixa
25 października 2009, o 18:06

Wątek: Rozyczka?
Odpowiedzi: 6
Wyświetlone: 307

Re: Rozyczka?

Ja tez mysle,ze lepiej przechorowac w wieku dzieciecym,niz pozniej( co do szczepienia to u nas jest obowiazkowe ).No coz jutro nie puszcze jej do szkoly,w sumie procz tej "wysypki'nie ma zadnych objawow.A cos moge dla niej podac-np.wapno?
przez ixa
25 października 2009, o 17:34

Wątek: Rozyczka?
Wyświetlone: 307

Rozyczka?

Wczoraj w poludnie,zauwazylam u Michelle drobniutkie pryszczyki na calym ciele(a raczej plamki,bo wyglada to jakby bylo pod skora).Myslalam,ze to alergia,ale w sumie nic nowego nie zmienilam-ten sam plyn do prania co zawsze,to samo jedzenie itp.Dzis ma plamki rowniez na twarzy,czy to moze byc rozycz...
przez ixa
20 października 2009, o 19:53

Dział: Nasze sprawy
Wątek: Torba, torebka, plecak??
Odpowiedzi: 25
Wyświetlone: 241

Re: Torba, torebka, plecak??

Ciezko mi sie zdecydowac co zaznaczyc w ankiecie,bo uwielbiam torebki niezaleznie od wielkosci(wielkie nosze na codzien,mniejsze jak nie mam ze soba dzieci).Jedyne co maja wspolnego ze soba wszystkie moje torebki to fakt,ze sa jak trojkat bermudzki-nic nigdy nie moge w nich znaelzc ;)
przez ixa
20 października 2009, o 19:50

Wątek: Na jakich filmach płaczecie, jeśli płaczecie.
Odpowiedzi: 15
Wyświetlone: 360

Re: Na jakich filmach płaczecie, jeśli płaczecie.

Milla napisał(a):
monika napisał(a):na wielu
po urodzeniu dziecka jakoś tak mam :oops:

Ja też :x

Witam w klubie ;) Co do filmow to :"I am Sam"(za kazdym razem ;) ),"P.S.I love you","Notebook","My sister's keeper' i przy wielu innych ;)
przez ixa
9 października 2009, o 15:11

Wątek: Szukam zdrowego dziecka.
Odpowiedzi: 23
Wyświetlone: 1429

Re: Szukam zdrowego dziecka.

Ja mam "zdrowa" dwojke-w przeciagu 5 lat z powodu choroby bylismy tylko raz u lekarza i to okazalo sie,ze Michelle przechodzila trzydniowke(z Danielem tez bylismy tylko raz-z powodu uczulenia),nigdy nie byly na antybiotyku czy jakims lekarstwie na recepte.Zdarzaja sie przeziebienia,ale spo...
przez ixa
5 października 2009, o 16:28

Wątek: Prezent na piąte urodziny
Odpowiedzi: 33
Wyświetlone: 841

Re: Prezent na piąte urodziny

Upieralam sie,ze koniec z zabawkami,ale z racji,ze 3/4 zabawek wyladowala w koszu Michelle dostanie zabawke-gre slonia(wydmuchuje motylki,ktore trzeba lapac siatkami),do tego 3 kasiazki i zabieramy ja na obiad do restauracji.Od dziadkow jeszcze nie wiemy-z racji zakazu kupna zabawek z Chin,pewnie do...
przez ixa
28 września 2009, o 20:21

Dział: Nasze podróże, małe i duże
Wątek: Biwakowanie
Wyświetlone: 197

Re: Biwakowanie

No prosze jaki zbieg okolicznosci :-D
przez ixa
25 września 2009, o 18:41

Wątek: Urodziny w przedszkolu.
Odpowiedzi: 16
Wyświetlone: 1325

Re: Urodziny w przedszkolu.

Za dwa tygodnie czeka nas to samo-ze wzgledu na bezpieczenswto(alergie -zwlaszcza na orzechy)wszyscy dostali liste ze szkoly co mozna przyniesc na specjalne okazje(nazwy i firmy slodyczy),ja chyba jednak kupie kredki czy cos w tym stylu(bo taka obcje tez mamy),w zeszlym tygodniu Michelle przyniosla ...
przez ixa
23 września 2009, o 20:31

Re: Biwakowanie

Biedronka witaj w klubie-my tez zaczelismy jak Michelle miala 10 miesiecy :)
przez ixa
18 września 2009, o 19:28

Wątek: Nie jestem w stanie się pozbierać :(
Wyświetlone: 314

Re: Nie jestem w stanie się pozbierać :(

Ja przezylam koszmar w czerwcu-zaraz po drugich urodzinach daniela.W sypialni na gorze skladalam ubrania,nagle slysze bibczenie samochodow,myslalam,ze jakies wesele czy cos,zajrzalam przez okno, na ulicy stoi moj syn,a samochody go ledwo wymijaja-myslalam,ze dostane zawalu,wylecialam krzyczac,na szc...
przez ixa
18 września 2009, o 16:54

Biwakowanie

Polecam dla wszystkich.Bylismy w tym roku roku dwa razy pod namiotami.Maluchy byly w 7 niebie,nie chcialy wracac do domu-pojechalismy z kilkoma znajomymi,ktorzy maja dzieci w podobnym wieku do naszych,tak wiec i dorosli i maluchy mialy towarzystwo.Za rok planujemy wkrecic conajmniej trzy takie wypad...
przez ixa
18 września 2009, o 16:49

Dział: Salon piękności
Wątek: Chwila dla siebie
Odpowiedzi: 33
Wyświetlone: 1007

Re: Chwila dla siebie

Kiedys mialam wiecej czasu i zapalu na dbanie o urode-teraz jak uda mi sie polozyc maseczke raz w miesiacu to sukces.Moj obecny codzienny rytual to nakladnie kremu pod oczy i kremu na twarz rano i wieczorem(mam sucha skore,wiec po umyciu twarzy czuje nieprzyjemne napiecie),do tego po prysznicu stara...
przez ixa
18 września 2009, o 16:41

Wątek: Nie jestem w stanie się pozbierać :(
Wyświetlone: 314

Re: Nie jestem w stanie się pozbierać :(

:(
przez ixa
15 września 2009, o 04:30

Wątek: Niedzielny poranek
Wyświetlone: 201

Re: Niedzielny poranek

U nas wstajemy zazwyczaj o 8:30-9:00,niedzielna tradycja jest serwowanie sniadania przez tatusia,wiec mnie czsami zajmuje nieco dluzej wyjscie z lozka ;)
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania