pomocy!!!

Tajemne mikstury i przypalone garnki

Moderator: Leninka

karolla
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

pomocy!!!

Postprzez karolla » 29 kwietnia 2005, o 22:55

a ja już sama niewiem czy Laura je za mało :? niby wygląda calkiem całkiem ,ale mi sie wydaje ,że za mało je:?
Zjadła dzisiaj:
-ok 600 ml. mleka czyli 4* po 150ml
-zero zupki(nie chciała)
-zero deserku(nie chciała)
-200ml herbatki
-120ml kaszki( wciśnięte ,oczywiście z butli)
Niewiem czy mam panikować :( przez ostatnie 2 tygodnie nie przytyła ani grama :(
Ogólnie je tylko
-jabłko ,marchew ,ryż (tzn.zupka kupna mrchiowo -ryżowa)winogronowy soczek.Po wprowadzeniu czegoś nowego mamy zawalony cały wieczór :( i kończy się biegunką :( ,dodam ,że często ma czkawkę ,a lekarz powiedział mi ,że jeśli ma częste czkawkę to ma nierozwinięty w pełniu układ trawienny :( :( :( .Próbowaliśmy również zupek dla alergików ze skutkiem bólu brzuszka :( ,niewiem co mam robić ,czy znowu próbować dawać jej łyżeczą(przyp.że jest wielki ryk na widok łyżeczki :( )Próbowałam również gotować jej samodzielnie z marnym skutkiem
POMOCY ,bo oszaleję :( :( :(
PS byliśmy u lekarza i powiedział ,że karmić trzeba ,a ona musi jeść :? ,ale jak to zrobić?
ObrazekObrazek Obrazek

JaMaska
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez JaMaska » 30 kwietnia 2005, o 00:19

nie wiem czy to duzo czy mało (bo Myszka wciaga wszystko) ale zycze powodzenia i wiadra cierpliwości podczas karmienia :-) i spokoju ;-)
Uściski
JaMaska i Mysza

Obrazek

Jeżeli dadzą ci papier w linie, pisz w poprzek.
— Juan Ramón Jiménez

danetdd
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez danetdd » 30 kwietnia 2005, o 14:26

nie wiem czy jest sposób na to żeby dziecko wiecej jadło :( moja Daria jest niejadkiem a ja sie już z tym pogodziłam :( jak nie chciała jeść to dosłownie płakałam i histeryzowałam :( bo po szczepieniu przez 5 dni jadła tylko 300 ml mleka na dobę :( myślałam, że zwariuję :( teraz mleko je 4 razy dziennie po 160 ml, czasami zje 5 razy dziennie, to wszystko zależy od tego jak sie sama ustawi w nocy, zupkę zje całą czyli 150 ml, kaszek Jej nie daje, bo ja wlewam a Ona wylewa, soczki sa bee, akceptuje tylko z dynią, ale akurat go nie mam :( deserku podziubie ale niewiele, ostatnio cały zwróciła :( herbatke wypije tylko raz :( wolę żeby wypiła mleko niż wypiła herbate czy sok, bo Ona musi mieć przerwy 3,5 godzinne :( ma dni kiedy je pieknie, ma dni kiedy nie chce i taka jest :( jak pcham na siłę to zwraca :( ale już sie tym nie przejmuje, może kiedys zacznie ładnie jeść a może będzie szczupła jak moi chłopcy :-D u mnie dobry apetyt ma tylko mąż ale On wcale nie tyje :-D tak wiec widocznie bede miała szczupłe dzieci :-D nie ma co sie zadręczać :-D każde dziecko jest inne niestety jedno je wszystko ze smakiem a drugie nie chce i już :lol:

Powrót do Garkuchnia