Moderator: Leninka

Melba napisał(a):A próbowałaś może (skoro już podałaś butlę) dać kleik albo kaszkę wieczorem? To jest bardziej kaloryczne niż samo mleczko i dziecko powinno ładniej pospać.
A może też spróbuj podać smoczka zamiast nakarmić?

próbowalam ją zapchać mlekiem modyfikowanym ale nic to nie daje. Chodzę na rzęsach w ciągu dnia, a na dodatek już nie śpi tak często w dzień jak kiedys, jest bardziej aktywna 

toska212 napisał(a):Może jest tylko spragnione. Nie wiem czy dopajasz ale może wystarczyłaby woda albo jakiś soczek lub herbatka.
Może warto spróbować.
Pozdrowienia

Milla napisał(a):Chyba nasze dzieci wkraczają w jakiś "dziwny" okres, może to okres nadmiernego wzrostu??? U nas to samo, niedawno mogłam pospać nawet do 5rano a teraz karmię ok2-3 (...)

Milla napisał(a):Być może dzieje się tak z tego samego powodu co u nas!!!!Dzis znalazłam zęba

Elszka napisał(a):Milla napisał(a):Być może dzieje się tak z tego samego powodu co u nas!!!!Dzis znalazłam zęba
Hmmm .. zastanawiamy sie czy na ostatnie zachowanie Wiktorii nie ma wplywu ząbkowanie... caly dzien dzisiaj Wicia byla rozdrazniona i osowialaJest pare symptomow ktore moglyby wskazywac na zabkowanie - silne slinienie, gryzienie co popadnie, no i i te czeste karmienia (moze to nie glod tylko ssanie pomaga jej ulzyc w bolu? a smoczek wypluwa, co w jej przyadku jest dziwne). Dzisiaj jeszcze pojawiło się ulewanie i to spore, ale moze to dlatego ze wlasnie duzo je? ...
W jaki sposob można ulzyc w bolesci? Czy stosujecie jakies masci przeciwbolowe? Czy mozna je uzywac bez konsultacji lekarskiej?