NIE WIEM CO ROBIć

Tajemne mikstury i przypalone garnki

Moderator: Leninka

Ciocia Łukaszka
Cichutko
Cichutko

NIE WIEM CO ROBIć

Postprzez Ciocia Łukaszka » 9 października 2007, o 19:49

Nie wiem co mam zrobić. :( Chciałam zrobić Łukaszowi torcik na 30 urodzinki. Teraz to ja już sama nie wiem, czy to jest dobry pomysł. Po pierwsze wiem iż nie doceni mojej mozolnej pracy. A drugi powód to, jak nie wyjdzie to mi będzie docinał. Tak źle, tak niedobrze! Nie wiem co robić. Te jego urodziny z niespodzianki zaczynają sie w koszmar odwracać :(

blackbird
Pełną parą
Pełną parą

Re: NIE WIEM CO ROBIć

Postprzez blackbird » 9 października 2007, o 20:52

Ciocia Łukaszka napisał(a):Nie wiem co mam zrobić. :( Chciałam zrobić Łukaszowi torcik na 30 urodzinki. Teraz to ja już sama nie wiem, czy to jest dobry pomysł. Po pierwsze wiem iż nie doceni mojej mozolnej pracy. A drugi powód to, jak nie wyjdzie to mi będzie docinał. Tak źle, tak niedobrze! Nie wiem co robić. Te jego urodziny z niespodzianki zaczynają sie w koszmar odwracać :(

przedewszystkim nie umiem sobie wyobrazic 3 letniego dziecka które docina i nie docenia tortu zrobionego przez mame czy ciocie specjalnie dla niego,no chyba że to ma byc faktycznie na 30 urodzinki,ale jesli tak to do tego czsu sie nauczyc piec perfekcyjny tort:P
Obrazek
"To się skończy nim się obejrzysz.Ślady palców odbite na ścianie pojawiają się coraz wyżej i wyżej.A potem nagle znikają zupełnie."

atlantis75
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Re: NIE WIEM CO ROBIć

Postprzez atlantis75 » 9 października 2007, o 22:08

Nie wiem... może poproś o pomoc Pawła Okrasę lub Pascala z TVN? Bo na Nigellę nie masz szans... zagryzłaby Cię :P
Obrazek
Obrazek

Kratka
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez Kratka » 10 października 2007, o 06:09

Jak to dla Ciebie taki koszmar, to nie rób urodzin. Przygotowywanie przyjęcia - niespodzianki powinno być radością a nie udręką. Skorzystaj lepiej z cateringu.
Obrazek

Leninka
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez Leninka » 10 października 2007, o 07:40

Nie wiesz co masz zrobić?

Zmienić faceta!!! :? Z takim, co to mu nic nie pasuje, nie wytrzymałabym nawet 10 minut :twisted:
Leninkowa cukiernia domowa
Kinga
z Ninką (12 marca 2002 r.)
i Lenką (17 listopada 2004 r.)

misiajagodka
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez misiajagodka » 10 października 2007, o 09:26

Nie znoszę takich zgryźliwych malkontentów. Znam jednego takiego 59-letniego z niczego nie zadowolonego poza samym sobą :buzka4 Wrrr... Jak chodzi o 3-latka to wychowuj go jeszcze! Jak chodzi o 30-latka to... :sajkokila:
Mama Igorka (ur. X'06) i Pawełka (ur. I'09) lubię sobie poczytać

Ciocia Łukaszka
Cichutko
Cichutko

Postprzez Ciocia Łukaszka » 12 października 2007, o 08:43

Już mi lepiej czasem zły humor psuje wszystko. Impreza będzie i to już niedługo, bo za 2 tygodnie. A tort jak nie wyjdzie, to do cukierni zadzwonię... i tak sie nie kapnie :)

Powrót do Garkuchnia