Moderator: Leninka

anula napisał(a):czy tylko ja karmie jeszce tylko piersią? (oczywiscie+ nowe produkty ale dopiero zaczynamy)
Choć od dłuższego czasu zastanawiam sie nad wprowadzeniem butli.
Tylko jestem leńi jak pomysle o tych butelkach,myciu itp a cyca to wyciągam i już (choc i to nie zawsze takie proste-zalezy gdzie sie jest).
Głupia jestem i tyle i jak zwykle nie wiem co robić![]()
Butla też ma duzo plusów(np większa swoboda)
a może butle na noc?(oczywiście z bardzo prostego powodu -chęć przespania nocki ,ale i to nie powiedziane,że się uda)
sorki ze się tak rozpisałam ale jak napisze to jakos pózniej mi sie lepiej mysli

aplusd napisał(a):anula napisał(a):czy tylko ja karmie jeszce tylko piersią? (oczywiscie+ nowe produkty ale dopiero zaczynamy)
Choć od dłuższego czasu zastanawiam sie nad wprowadzeniem butli.
Tylko jestem leńi jak pomysle o tych butelkach,myciu itp a cyca to wyciągam i już (choc i to nie zawsze takie proste-zalezy gdzie sie jest).
Głupia jestem i tyle i jak zwykle nie wiem co robić![]()
Butla też ma duzo plusów(np większa swoboda)
a może butle na noc?(oczywiście z bardzo prostego powodu -chęć przespania nocki ,ale i to nie powiedziane,że się uda)
sorki ze się tak rozpisałam ale jak napisze to jakos pózniej mi sie lepiej mysli
Trochę Ci tej piersi jednak zazdroszczęJa też miałam w planach karmić dużo dłużej, ale tak się jakoś złożyło, Antek nie chciał piersi, no i przeszliśmy na butelkę. F
Fakt, że butelka ma sporo zalet - u nas po 2 tyg. Antek zaczął przesypiać noce, ale pierś jest w niektórych sytuacjach jednak wygodniejsza