Moderator: Leninka

Alex ur. 13.02.2005

japoneczka napisał(a):Brakuje mi pomyslow na przyrzadzenie potraw, oczywiscie kilka mam, ale to za malo.
Rzuccie jakies propozycje, co Wy byscie postawily na stol?
Jakie przekaski, cieple dania i zimne?
Bede barddzo wdzieczna

JaMaska napisał(a):
na razie tyle wiem, ze robie ale pewnie cos jeszcze dojdzie, ale to impreza dla wieku zaawansowanego średniego stąd i menu niezbyt wyszukane....
Dla mnie to najbardziej wyszukane menu z jakim się spotkałam na andrzejkowej imprezie 
Krobka napisał(a):JaMaska napisał(a):
na razie tyle wiem, ze robie ale pewnie cos jeszcze dojdzie, ale to impreza dla wieku zaawansowanego średniego stąd i menu niezbyt wyszukane....
Dla mnie to najbardziej wyszukane menu z jakim się spotkałam na andrzejkowej imprezie
My ograniczamy się do paluszk.ow, ciastek chipsów i alkoholu
ale lojalnie go uprzedzałam przed ślubem,że niech nie liczy na mnie w kwestii kulinarnej.

jasmina napisał(a):Krobka napisał(a):JaMaska napisał(a):
My ograniczamy się do paluszk.ow, ciastek chipsów i alkoholu
Ja też w lekkim szoku:0 Aż przeczytałam mężowi, niech zobaczy, jakie dobre kobiety sa na tym świecie:) Bo ja też tylko paluszkiale lojalnie go uprzedzałam przed ślubem,że niech nie liczy na mnie w kwestii kulinarnej.

monikaj1 napisał(a):O rany, JaMaskoI to jeszcze nie wszystko??? To ilu będzie gości na tej imprezie????
ale oni maja taki standart....i niech mają...spotykają sie od lat w tym samym gronie...ja tam z chęcia to zrobię i i pewnie cos dla siebie pomrożę i świety spokój co jakiś czas będe miała z gotowaniem....

monikaj1 napisał(a):A na te nadziewane i paszteciki z kapustą to można przepis poprosić (moze być bez proporcji).

JaMaska napisał(a):monikaj1 napisał(a):O rany, JaMaskoI to jeszcze nie wszystko??? To ilu będzie gości na tej imprezie????
wiecie jak to zaawansowani wiekiem....imieniny z cyklu małe wesela...osób ma być 12...dla mnie to paluszki byłyby super byle towarzystwo było deluxale oni maja taki standart....i niech mają...spotykają sie od lat w tym samym gronie...ja tam z chęcia to zrobię i i pewnie cos dla siebie pomrożę i świety spokój co jakiś czas będe miała z gotowaniem....

ANIIA napisał(a):Do JaMaski: interesuje mnie przepis na te mniejsze części udek faszerowane - możesz coś więcej napisać????

)