Moderator: Leninka

i o której podajecie rano czy wieczorem no i jaką na początek.

JaMaska napisał(a):Mysza zjada ok 100 ml kaszki na moim mleku, o ile je Nutramigen o tyle kszki na nim kijem nawet nie tknie (i ja sie nie dziwię) ostatnio próbowałam na wodzie ale pierwsza próba - niezbyt udana - ale bedziemy walczyc z innymi smakami - poki co bananowa jest oki, a owoce leśnie - fuj!

Krobka napisał(a):JaMaska napisał(a):Mysza zjada ok 100 ml kaszki na moim mleku, o ile je Nutramigen o tyle kszki na nim kijem nawet nie tknie (i ja sie nie dziwię) ostatnio próbowałam na wodzie ale pierwsza próba - niezbyt udana - ale bedziemy walczyc z innymi smakami - poki co bananowa jest oki, a owoce leśnie - fuj!
JaMaska, a jak podajesz kaszkę na swoim mleku? (Ja dzisiaj też chcę zadebiutować ) I ile dajesz kaszki na 100 ml ?

JaMaska napisał(a): trzeba uważać żeby nie "przedobrzyć" bo zatwardzi się szkrabka

monikaj1 napisał(a):A my jesteśmy właśnie w trakcie testowania kleiku ryżowego - jemy od tygodnia, o ile uda mi się uciągnąć wystarczającą ilość mleka. Robię według przepisu na opakowaniu - ale on wychodzi strasznie rzadki: w zasadzie konsystencja w ogóle się nie zmienia, tylko w mleku pojawiają się jakieś farfocleWsypać więcej? Czy coś jednak robię nie tak?