Moderator: Leninka

A teściowa już się nie może doczekać, aż Antek będzie miał szerszy jadłospis i będzie mogła mu coś upichcić. Żyć, nie umierać z taką rodzinką 

Momika napisał(a):u mnie na razie tylko kuchnia szybka i lekkostrawna, żadnych popisowych dań, minimum czasu aby było zjadliwe i na razie to tyle

emilka2004 napisał(a):lubię gotować i lubię też bardzo kuchnię włoską makarony pod każdą postacią. JaMaska a masz dobry przepis na ciasto na pizze bo ja nie mogę utrafić zawsze mi taki chleb wychodzi a ja lubię takie cieniutkie??

JaMaska napisał(a):emilka2004 napisał(a):lubię gotować i lubię też bardzo kuchnię włoską makarony pod każdą postacią. JaMaska a masz dobry przepis na ciasto na pizze bo ja nie mogę utrafić zawsze mi taki chleb wychodzi a ja lubię takie cieniutkie??
a ja grube drozdżowe...ale wiesz co mam gdzies przepis na makaronowe i na cieńkie - ale nie robiłam - wiec nie ręczę - ale przpis wykopie i dopiszę

emilka2004 napisał(a):JaMaska napisał(a):emilka2004 napisał(a):lubię gotować i lubię też bardzo kuchnię włoską makarony pod każdą postacią. JaMaska a masz dobry przepis na ciasto na pizze bo ja nie mogę utrafić zawsze mi taki chleb wychodzi a ja lubię takie cieniutkie??
a ja grube drozdżowe...ale wiesz co mam gdzies przepis na makaronowe i na cieńkie - ale nie robiłam - wiec nie ręczę - ale przpis wykopie i dopiszę
dzięki i czekam

mamakinga napisał(a):Ja, gdy mam czas, lubię postać w kuchni i coś upichcić. Chyba najbardziej lubię robić wszelkiego rodzaju kluchy, ogólnie mączne potrawy: kopytka, kluski śląskie, knedle z owocami, pierogi: z serem na słodko, ruskie (ruskie robię najczęściej, bo wszyscy lubimy, łącznie z Ninką), z owocami (jagody, truskawki, jabłka), pampuchy itd, itp. Podobno robię dobre gołąbki, zupy- kremy z grzankami.... o rany!, nie wiem co jeszcze, bo dużo robię....
Ale generalnie dużo bardziej lubię piec słodkości...![]()
![]()