Moderatorzy: radowinkaala, asientos

margoma napisał(a): ucisk na nerw i boli mnie w biodrze noga. Oszalec mozna, bo czuje sie jak polamana.

nie mam mdłosci a nawet apetyt troche przychamował
cały czas biorę prenatal i luteinę. Czasem nie moge spac ale to chyba bardziej z nerwów (za dużo myslę) ja juz tak mam
Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego.

aplusd napisał(a):lidzia77 napisał(a):Zapomniałam jeszcze dodać że strasznie swędzi mnie skora na nogach!!!!
Smaruje się balsamami i oliwkami czasami parę razy dziennie a i tak tak strasznie swędzi że non stop sie drapie aż czasami do krwii!!!!!!!!
A z wątrobą wszystko OK? Może warto zrobić próby?

lidzia77 napisał(a):aplusd napisał(a):lidzia77 napisał(a):Zapomniałam jeszcze dodać że strasznie swędzi mnie skora na nogach!!!!
Smaruje się balsamami i oliwkami czasami parę razy dziennie a i tak tak strasznie swędzi że non stop sie drapie aż czasami do krwii!!!!!!!!
A nie miałam pojęcia że to może być coś z wątrobą?????![]()
![]()
![]()
W tym tyg mam wizytę musze zapytać lekarza.

aplusd napisał(a):lidzia77 napisał(a):aplusd napisał(a):lidzia77 napisał(a):Zapomniałam jeszcze dodać że strasznie swędzi mnie skora na nogach!!!!
A nie miałam pojęcia że to może być coś z wątrobą?????![]()
![]()
![]()
W tym tyg mam wizytę musze zapytać lekarza.
Nie chciałam CIę przestraszyć, ale zapytaj o to swędzenie. Mnie gin na każdej wizycie pytał, czy mnie skóra nie swędzi, czy nie mam kłopotów z wątrobą (nawet zalecał łykać Sylimarol osłonowo pod koniec ciąży).