Moderatorzy: radowinkaala, asientos

margoma napisał(a):Nie miałam zmian nastrojów w poprzednich ciążach, mam nadzieję ze teraz tez nie bede miałaa nawet czuje sie o wiele lepiej psychicznie. Bardzo sie z tej ciązy cieszę, moze dlatego, ze jednak moje marzenie o trójce dzieci sie spełni. Gdybyśmy zaczeli planować to kto wie jakby to było? Chwilami, czuje sie rozdrazniona, ale tylko wieczorem jak jestem zmeczona, więc mówie wszystkim dobranoc i zeby nie uprzykrzać im życia ide grzecznie spać, oczywiście do kolejnej pobudki do karmienia

atlantis75 napisał(a):margoma napisał(a):Nie miałam zmian nastrojów w poprzednich ciążach, mam nadzieję ze teraz tez nie bede miałaa nawet czuje sie o wiele lepiej psychicznie. Bardzo sie z tej ciązy cieszę, moze dlatego, ze jednak moje marzenie o trójce dzieci sie spełni. Gdybyśmy zaczeli planować to kto wie jakby to było? Chwilami, czuje sie rozdrazniona, ale tylko wieczorem jak jestem zmeczona, więc mówie wszystkim dobranoc i zeby nie uprzykrzać im życia ide grzecznie spać, oczywiście do kolejnej pobudki do karmienia
Małgosiu, podziwiam Cię