Czy cieszyłbyście się, gdyby okazało się...

Planowanie, zaciążanie, tajemnicze 9 miesięcy, narodziny...

Moderatorzy: radowinkaala, asientos

atlantis75
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez atlantis75 » 21 grudnia 2005, o 16:27

margoma napisał(a):Nie miałam zmian nastrojów w poprzednich ciążach, mam nadzieję ze teraz tez nie bede miała :) a nawet czuje sie o wiele lepiej psychicznie. Bardzo sie z tej ciązy cieszę, moze dlatego, ze jednak moje marzenie o trójce dzieci sie spełni. Gdybyśmy zaczeli planować to kto wie jakby to było? Chwilami, czuje sie rozdrazniona, ale tylko wieczorem jak jestem zmeczona, więc mówie wszystkim dobranoc i zeby nie uprzykrzać im życia ide grzecznie spać, oczywiście do kolejnej pobudki do karmienia :)

Małgosiu, podziwiam Cię :)
Obrazek
Obrazek

kontrafalda
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez kontrafalda » 21 grudnia 2005, o 17:18

atlantis75 napisał(a):
margoma napisał(a):Nie miałam zmian nastrojów w poprzednich ciążach, mam nadzieję ze teraz tez nie bede miała :) a nawet czuje sie o wiele lepiej psychicznie. Bardzo sie z tej ciązy cieszę, moze dlatego, ze jednak moje marzenie o trójce dzieci sie spełni. Gdybyśmy zaczeli planować to kto wie jakby to było? Chwilami, czuje sie rozdrazniona, ale tylko wieczorem jak jestem zmeczona, więc mówie wszystkim dobranoc i zeby nie uprzykrzać im życia ide grzecznie spać, oczywiście do kolejnej pobudki do karmienia :)

Małgosiu, podziwiam Cię :)

Dzielna jesteś bardzo :)

Melba
Administrator
Administrator

Postprzez Melba » 21 grudnia 2005, o 22:31

Małgosiu, coś za mało linijek w podpisie widzę :D
Obrazek
Obrazek

margoma
Donośnie
Donośnie

Postprzez margoma » 23 grudnia 2005, o 18:56

:) a faktycznie, ale to przez to szleństwo ciązowo - świąteczne. Szczerze mówiąc nie mam zbyt duzo czasu zastanawiać sie nad obecna sytuacja ale po świetach obiecuje ze sie poprawie :):)
pozdrawiam cieplutko
Małgosia_Tosia,Marcelka i Zuzka
Obrazek
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do Fasolka i Groszek