Moderatorzy: radowinkaala, asientos

mamakinga napisał(a):Nie, nie byłabym zadowolona, odbierając Lence czas, który miał być przeznaczony tylko dla niej.
Chciałabym mieć jeszcze dziecko, ale nie kosztem takiego maleństwa.

mimo, ze karmila piersia - niezly zonk... dla mnie to by byla totalna klapa, bo juz z sama mala ledwie wyrabiam
Melba napisał(a):mamakinga napisał(a):Nie, nie byłabym zadowolona, odbierając Lence czas, który miał być przeznaczony tylko dla niej.
Chciałabym mieć jeszcze dziecko, ale nie kosztem takiego maleństwa.
Podpisuję się obiema rękami. Chcę mieć czas tylko dla Idy i czas dla siebie - po przeleżanej w połowie ciąży i opiece nam malutką naprawdę mam kilka swoich planówDrugie dziecko? jak najbardziej, ale za jakieś 4 lata

amaterasu79 napisał(a):Szczerze to na początku chyba bym się załamała... Jestem szczęśliwa mając Zuzankę, co nie zmienia faktu, że jestem urobiona po łokcie. Drugi maluch w tak krótkim odstępie czasu to byłaby tragedia, przynajmniej w takiej sytuacji w jakiej teraz jestem - bez żadnej babci i pomocy pod ręką. Już widzę siebie: jedno dziecko wrzeszczy, wisząc mi na nodze, drugie na rękach, obiad mi się przypala, w łazience sterta prania i wieeeeeelkie wory pod oczami... Nie, nie byłabym szczęśliwa. Za parę lat - proszę bardzo.

amaterasu79 napisał(a):Szczerze to na początku chyba bym się załamała...