a jak tam zdrówko u Was i u Waszych dzieciaczków?? Do nas zapukała już jesienna infekcja i standardowo ja pociągająca nosem i strasznie kaszląca i Maksymilian również przeziębiony A znacie coś dobrego na kaszel dla dorosłych??
Na kaszel i ból gardła pomogło mi tydzień temu dopiero ciepłe mleko z czosnkiem i miodem Ulga była niemal natychmiastowa, a żadna chemia nie chciała pomóc. Szybkiego powrotu do formy życzę
U nas na katar od dawna świetnie się sprawdza marimer (roztwór wody morskiej). Rozrzedza wydzielinę, dzięki czemu wszystko dobrze się wydmuchuje. No i nie wysusza śluzówki, co niestety jest nagminne w przypadku innych preparatów na katar.
Witajcie, przepraszam Was z góry za mały off topic, ale znalazłam przydatną rzecz. Otóż za 3 miesiące będę mamą wspaniałej Oliwki. Jest to moje drugie dziecko, dlatego i stwierdziłam że szukałam jakiegoś poradnika. Wyszperałam całkiem przyjemny artykuł na ten temat, zerknijcie jeśli macie ochotę. Podaję link: http://marketingtopestka.com.pl/poradni ... ie-wybrac/