zapalenie gardła:((

Nasze brzdące od A do Zet

Moderatorzy: Milla, Diabolique

karolla
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez karolla » 13 marca 2006, o 13:21

aaaa jeszcze raz dziękuję dziewczyny,bez Was chyba bym zwariowała :wink:
ObrazekObrazek Obrazek

TINKA
Szeptem
Szeptem

Postprzez TINKA » 25 marca 2009, o 15:27

czesc dziewczyny. Moja malutka tez ma taki problem. W miniona sobote bylismy na pogotowiu bo goraczka siegnela 39,7 stopni!!!! :shock:
Dostalismy dwa antybiotyki, jeden z nich na penicylinie :( poprawa jest znaczna ale Zuzia od niedzieli nic nie je i do tego ma biegunke;( wczoraj znow bylismy u lekarza i kazal jej podawac actimel ktory rzekomo ma uzupelnic wyplukane przez antybiotyk bakterie. dodam jeszcze ze w jej buzi znalazlam ok 10 aft (bialych bolacych krostek) nie wiem juz sama co robic bo Zuzanka nie ma juz nawet sily stac :bardzorycze: do tego kaszle okropnie, pupa odparzona od tej biegunki a lekarz sie tylko usmiecha i mowi ze samo minie. napomkne tylko, ze pozal sie Boze slozba zdrowia w kraju, w ktorym jestem nie dorasta do piet naszym polskim lekarzom!!!!! na wszystko daja paracetamol :twisted: a ja wariuje z nerwow :prejer:
:)

kandyo
Cichutko
Cichutko

Postprzez kandyo » 25 marca 2009, o 15:49

Afty są sprowodowane moim zdaniem zażywaniem antybiotyku. A co do odparzeń to mogę zalecić okłady lub kąpiele z dodatkiem krochmalu (ja dodawałam do kąpieli trochę mąki ziemniaczanej.)
Obrazek

Melba
Administrator
Administrator

Postprzez Melba » 25 marca 2009, o 22:00

Nas przy odparzonej dupce ratował nadmanganian potasu.
Obrazek
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do Dzieciaczki