Moderatorzy: Milla, Diabolique

Magda bawi się nowymi zabawkami średnio 5 minut, więc w akcie desperacji szukałam wczoraj czegoś dla niej. Natknęłam się na bańki mydlane!!Okazaly się stralem w dziesiątke-moje dziecko siedzi zahipnotyzowane "znikającymi kuleczkami". Już drugi dzień wykazuje nadal ogromne zainteresowanie.Polecam!!

karoll napisał(a):Magda bawi się nowymi zabawkami średnio 5 minut, więc w akcie desperacji szukałam wczoraj czegoś dla niej. Natknęłam się na bańki mydlane!!Okazaly się stralem w dziesiątke-moje dziecko siedzi zahipnotyzowane "znikającymi kuleczkami". Już drugi dzień wykazuje nadal ogromne zainteresowanie.Polecam!!
zaraz wygnam męża do sklepu

Milla napisał(a):karoll napisał(a):Magda bawi się nowymi zabawkami średnio 5 minut, więc w akcie desperacji szukałam wczoraj czegoś dla niej. Natknęłam się na bańki mydlane!!Okazaly się stralem w dziesiątke-moje dziecko siedzi zahipnotyzowane "znikającymi kuleczkami". Już drugi dzień wykazuje nadal ogromne zainteresowanie.Polecam!!
Wystarczy plyn do naczyń i słomka

karoll napisał(a):Milla napisał(a):karoll napisał(a):Magda bawi się nowymi zabawkami średnio 5 minut, więc w akcie desperacji szukałam wczoraj czegoś dla niej. Natknęłam się na bańki mydlane!!Okazaly się stralem w dziesiątke-moje dziecko siedzi zahipnotyzowane "znikającymi kuleczkami". Już drugi dzień wykazuje nadal ogromne zainteresowanie.Polecam!!
nie mam słomki

Momika napisał(a):karoll napisał(a):Milla napisał(a):karoll napisał(a):Magda bawi się nowymi zabawkami średnio 5 minut, więc w akcie desperacji szukałam wczoraj czegoś dla niej. Natknęłam się na bańki mydlane!!Okazaly się stralem w dziesiątke-moje dziecko siedzi zahipnotyzowane "znikającymi kuleczkami". Już drugi dzień wykazuje nadal ogromne zainteresowanie.Polecam!!
nie mam słomki
karoll ja Cię poratujęwczoraj byłam na "piwku" i zachyliłam kilka do domu, jedną mogę przesłać