Moderatorzy: Milla, Diabolique

aplusd napisał(a):Nie mam metody, niestety. Improwizuję i powoli kończą mi się pomysły. Antek położony na plecach wyje i siada, zaciska nogi, kopie, wierzga etc.
Czasem pomaga na 10 sekund tubka z kremem, pudełko chusteczek, jakaś książeczka, a czasem nic nie pomaga i się szarpiemy

wkładam Emilowi do rączki i staram się jak najprędzej go przebrać. Często pomaga.

saint napisał(a):ja czasmi kapituluję i ubieram pieluchę na stojąco bo mój urwis jest w stanie wytrzymac maksymalnie do momentu zdjęcia brudnej pieluchy i wytarcia pupy, czystą już zakładam na stojąco...co będzie dalej to nawet nie myślę, poza tym nie wiem skąd u takeigo malucha tak siła czasami nie mam siły go utrzymać

Milla napisał(a):saint napisał(a):ja czasmi kapituluję i ubieram pieluchę na stojąco bo mój urwis jest w stanie wytrzymac maksymalnie do momentu zdjęcia brudnej pieluchy i wytarcia pupy, czystą już zakładam na stojąco...co będzie dalej to nawet nie myślę, poza tym nie wiem skąd u takeigo malucha tak siła czasami nie mam siły go utrzymać
DLatego ja już od dawna używam majtek let's go, bo łatwiej je zalożyć na stojąco