Stawiamy bańki

Nasze brzdące od A do Zet

Moderatorzy: Milla, Diabolique

Diabolique
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez Diabolique » 24 stycznia 2008, o 21:55

Moja lekarka powiedziala zeby bez konsultacji medycznej nie stawiac malym dzieciom baniek bo mozna zrobic wiecej krzywdy niz bedzie z tego pozytku. Mysle, ze konsultowanie przez net gdzie stawiac a gdzie nie, jest nieco niebezpieczne...
Diabolique
Obrazek
Obrazek

toska212
Donośnie
Donośnie

Re: Stawiamy bańki

Postprzez toska212 » 21 października 2009, o 09:59

Diabolique proszę napisz czy Twoja lekarka rozwinęła ten temat. Czyli jakie mogą być konsekwencje stawiania baniek?
Znajoma prosiła mnie o postawienie baniek swojej córce i o ile Baśce wiem że mogę stawiać to mam duże opory aby zrobić to obcemu dziecku.
Obrazek

Diabolique
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez Diabolique » 21 października 2009, o 10:31

toska212 napisał(a):Diabolique proszę napisz czy Twoja lekarka rozwinęła ten temat. Czyli jakie mogą być konsekwencje stawiania baniek?
Znajoma prosiła mnie o postawienie baniek swojej córce i o ile Baśce wiem że mogę stawiać to mam duże opory aby zrobić to obcemu dziecku.

Troche to stary post ;)
Pamietam ze pytalam o stawienie bo czytalam o tym na forum i lekarka powiedziala mi tyle ile napisalam, zeby nie stawiac. Cos mowila o zlym ustawieniu, ze to w zaleznosci od choroby gdzie indziej sie stawia i nie zawsze mozna i samemu decydowac sie nie powinno.
Dla mnie to czary mary, jak pijawki. Jednak bede sie upierac przy 21 wieku... ;)
Diabolique
Obrazek
Obrazek

czarnaMa
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez czarnaMa » 21 października 2009, o 15:15

My stawialiśmy Zuzia bańki zeszłej zimy, pediatra (na moją prośbę) dokładnie mazakiem narysowała jej na plecach, gdzie mają stać i ile ma ich być.
Nie pomogły.
Obrazek
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do Dzieciaczki