Moderatorzy: Milla, Diabolique

,smaruje jej też maścią majerankową i daje Navisin.

aplusd napisał(a):Antek na szczęście jeszcze nie miał kataru (odpukać w niemalowane). Czasem mu się zdarza przytkany nosek rano i wtedy jest drastycznie. Najpierw Sterimar do nosa (o ile nie trafię w oko, nie płacze), a potem jedna ręka trzyma za twarz, żeby się nie ruszała, jednocześnie starając się zablokować rączki, a druga za pomocą patyczka kosmetycznego wyciąga gile z nosa

karoll napisał(a):dzięki dziewczynki za wszystkie życzenia dla Lusi i rady![]()
mamokingi -juz wysłałam męża do apteki po to cudo ,tylko powiedz mi jakie mniej więcej jest koszt tego cuda i jak go stosujesz : czy wpsikujesz i to wszystko ,czy jeszcze męczysz pałeczkami i ile razy dziennie
danetdd-ale mnie wystraszyłaś

więc się tak mną nie przejmuj 

karoll napisał(a):no i mąż mi kupił w kroplach na zapalenie zatok,następny lek ,który pojdzie do śmieci
i okazało się ,że w skład wchodzi 35 % alkoholu etylowego
,strasznie się wqrzyłam i wzięłam to cudo i poszłam robić dym
,co one sprzedały mojemu dziecku
.Poszłam powiedzieć ,że są mało kompetentne i ,że krzywdę mogą komuś wyrządzić swoją niewiedzą
.Ludzie przecież one mają 35 % alkoholu ,podaje się je 10 kropel od 3 do 5 razy dziennie 

karoll napisał(a):dzięki dziewczynki za wszystkie życzenia dla Lusi i rady![]()
mamokingi -juz wysłałam męża do apteki po to cudo ,tylko powiedz mi jakie mniej więcej jest koszt tego cuda i jak go stosujesz : czy wpsikujesz i to wszystko ,czy jeszcze męczysz pałeczkami i ile razy dziennie
danetdd-ale mnie wystraszyłaś

danetdd napisał(a):sorryale wolę dmuchać na zimno
lepiej jest ściągać katar gruszką niż łazić po lekarzach i ryzykować, że dziecku katar może zejść na oskrzela
wszystko zależy od kataru, akurat moja Darunia miała ropny i gęsty
to był jedyny katar, którego nie udało mi sie wyleczyć
inne wyleczyłam
więc się tak mną nie przejmuj