skrobie słówko
Niestety wszystkie objawy jakie napisałaś ewide ntnie wskazuja na podłoże alergiczne, z marszem alergicznym masz racje dlatego lepiej, na ta chwile chuchać na zimne, głównie z uwagi na obciążony wywiad rodzinny.
Do kompletu objawów brakuje mi tylko ciemieniuchy
Niestety zmiana mleka na BPepti niekoniecznie może wyeliminować objawy poniewaz BP jest hipoalergiczsny i zawiera laktozę (w niewielkiej ilości ale jednak).
Skaze przerabiałam z Myszą i u Niej akurat nic co zawierało choćby sladowe ilości mleka nie wchodziło - kupa zielona i ze śluzem itd, Mysza dopiero na Nutramigenie wyszła na ludzi. Teraz Mysza ze skazy wyprowadzona ale mleka w formie czystej czytaj kartonowej

nie zna.
Oczywiście u Myszy nie obeszło się bez objawów skórnych czyli "naderwane" uszy, "lakierowane" policzki i skóra wysuszona, tu na szczęscie wystarczyło jej Oilatum (mydło, płyn do kapieli, krem)
Jak dla mnie bardzo słusznie, że nie zmieniacie lekarza, tymbardziej jeśli ufacie pani dr, w razie zmiany jak podejrzewam byłpoby dokładnie tak jak mówisz czyli 100 lekarzy i 100 opini i metod leczenia i 100 różnych medykamentów...
Atlantis pytaj bo nt alergii mogę długo i szczęsliwie a wolałabym konkretnie