Ribomunyl

Nasze brzdące od A do Zet

Moderatorzy: Milla, Diabolique

monika
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez monika » 15 stycznia 2007, o 13:00

my wczoraj zaczęliśmy kurację Rybomunylem - zobaczymy jaki efekt to przyniesie, bo młodemu znowu coś jest, wychodzi przdszkole...
trzeba się za to wziąć, bo do przedszkola będzie chodził w dalszym ciągu
lekarz zaleca też szczepionkę pzeciwko pneumokokom
musimy to przemyśle, bo wizyta domowa lekarza w sobotę, Rybomunyl i kilka "drobnych" leków to 300 zł, szczepionka dodatkowe 300...
tylko tak jak pisze Milla, teraz przecierpimy, a potem nie będziemy wydawać (mam nadzieję)

mam też nadzieję, że to pomoże...

mimilan
Szeptem
Szeptem

Postprzez mimilan » 2 kwietnia 2007, o 14:51

monika napisał(a):my wczoraj zaczęliśmy kurację Rybomunylem - zobaczymy jaki efekt to przyniesie, bo młodemu znowu coś jest, wychodzi przdszkole...
musimy to przemyśle, bo wizyta domowa lekarza w sobotę, Rybomunyl i kilka "drobnych" leków to 300 zł, szczepionka dodatkowe 300...
tylko tak jak pisze Milla, teraz przecierpimy, a potem nie będziemy wydawać (mam nadzieję)

I jak ten ribomunyl sie sparwuje? czy to prawda ze 6 m-cy trzeba podawac czy są juz jakieś efekty może pani coś napisac o tej szczepionce

monika
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez monika » 3 kwietnia 2007, o 09:10

mimilan napisał(a):
monika napisał(a):my wczoraj zaczęliśmy kurację Rybomunylem - zobaczymy jaki efekt to przyniesie, bo młodemu znowu coś jest, wychodzi przdszkole...

I jak ten ribomunyl sie sparwuje? czy to prawda ze 6 m-cy trzeba podawac czy są juz jakieś efekty może pani coś napisac o tej szczepionce

prawdę mówiąc wzięliśmy 2 serie i daliśmy sobie spokój, bo mój synek bardzo mało pije i wmuszenie mu czeoś rano na czczo było koszmarem (i tak rozrabialiśmy to w baaardzo niewielkiej ilości wody)
nie mniej od tego czasu mam wrażenie, że jest lepiej, Wiki zachorował raz,co prawda na ospę, a to zupełnie inna bajka...
niemniej nie wiem czy to skutek tej kuracji...
może gdybyśmy ją skończyli?, faktycznie trwa to jakieś 5-6 m-c

mimilan
Szeptem
Szeptem

Postprzez mimilan » 3 kwietnia 2007, o 12:11

o jezus no rzeczywiscie to na czczo przeciez to u mnie tez chyba odpadnie

mimilan
Szeptem
Szeptem

Postprzez mimilan » 10 kwietnia 2007, o 11:46

a ten Bronchovaxom próbowła ktoś - też uodparniajaca teraz to podobno hit - czy ktos ma doswiadczenie z tym preparatem?

Poprzednia strona

Powrót do Dzieciaczki