Pierwsza lalka dla dziewczynki

Nasze brzdące od A do Zet

Moderatorzy: Milla, Diabolique

moniaa
Szeptem
Szeptem

Postprzez moniaa » 12 września 2005, o 21:56

Moja mała dostała swoją pierwszą lale tzw. bobaska który jest cały z gumy i plastiku w ubranku gdy miała 7 miesięcy kompletnie nie była tą lalą zainteresowana. Nawet teraz nie przejawia jakiegokolwiek zainteresowania do niej ale czasem nią rzuci :). Wydaje mi sie że jeszcze do niej nie dorosła. Pozdrawiam
29.10.2004r.
Obrazek

www.moniaa.com

ryża małpa
Cichutko
Cichutko

Postprzez ryża małpa » 13 września 2005, o 08:26

nuka napisał(a):
monikaj1 napisał(a):Zojka pierwszą lalkę dostała od prababci - póki co nie jest nią zachwycona :wink: Próbuje jej ewentualnie wydłubać oczy, albo wali nią o podłogę :twisted: Uczuć opiekuńczych nie zauważyłam :D

Dokładnie jak u mnie, na 3 dziewczynki, żadna nie przejawia zainteresowania lalkami, Emcia ewentualnie próbuje oko wydłubać też....
Jedna książki i czytanie, druga maszyny budowlane i Bob Budowniczy-jej idol a trzecia między młotem a kowadlem ale raczej do autek ciągnie....nie mam problemów typu "mamo kup mi Barbie" :):):)

Ufff..a juz yśłałam, ze Franka jestjakas nienormalna.
Lalki są nudne, samochodziki brum brum i książeczki fajne.
Obrazek

Obrazek

Kratka
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez Kratka » 13 września 2005, o 08:55

Dlaczego samochodziki miały by być złe? Pierwszymi normalnymi zabawkami (poza grzechotkami i gryzakami) Agniechy były dwa plastikowe "brum-brumy" - spycharka i piaskarka - odzidziczone po synu mojej najlepszej przyjaciółki. I to była rewelacja!!! Aga nauczyła się właśnie raczkować i w piaskarce woziła grzechotki, gumowe kaczki i plastikowe ryby. Lala była trochę później, ale wraz z jej pojawieniem się "brumki" zeszły na dalszy plan.
Teraz moja córeczka siedzi na podłodze i próbuje włożyć lali do buzi swojego smoczka, tylko rozmiar coś nie pasuje :wink:
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do Dzieciaczki