lista wypadków

Nasze brzdące od A do Zet

Moderatorzy: Milla, Diabolique

Asiek
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez Asiek » 9 listopada 2006, o 20:52

czy już mówiłam że Młoda przydzwoniła zębami w umywalkę? no to przydzwoniła. I czeka nas wizyta u dentysty :)

atlantis75
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez atlantis75 » 9 listopada 2006, o 21:20

Asiek napisał(a):czy już mówiłam że Młoda przydzwoniła zębami w umywalkę? no to przydzwoniła. I czeka nas wizyta u dentysty :)

Połamane zęby? :shock:
Obrazek
Obrazek

Asiek
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez Asiek » 9 listopada 2006, o 22:12

aż tak drastycznie nie jest ;) ale Młoda ma nadtłuczone szkliwo na prawej dwójce. Niefajnie to wygląda więc wpierw pokażemy Gracholowi zdjęcia Lalki od Diabolique a potem pędem udamy się do dentysty :D

atlantis75
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez atlantis75 » 9 listopada 2006, o 22:13

Asiek napisał(a):aż tak drastycznie nie jest ;) ale Młoda ma nadtłuczone szkliwo na prawej dwójce. Niefajnie to wygląda więc wpierw pokażemy Gracholowi zdjęcia Lalki od Diabolique a potem pędem udamy się do dentysty :D

Uff :) My wybieramy się do dentysty w przyszłą środę i już się boję, bo Kuba nie znosi jak mu się zagląda do buzi :-P
Obrazek
Obrazek

Asiek
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez Asiek » 9 listopada 2006, o 22:18

hyyyhyyy
Kuba z Grażynka mogą sobie ręce podać, bo Gracholek też nie cierpi jak jej ktoś do buzi zagląda- mam nadzieję, że nasz mały wampirek* nie odgryzie palca pani dentystce...

(*- Grażynce urosły regularne wampirze kły... mam nadzieję że nie ma to nic wspólnego z zamiłowaniem mamusi do muzyki spod znaku Cradle of Filth ;) )

atlantis75
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez atlantis75 » 9 listopada 2006, o 22:31

Asiek napisał(a):(*- Grażynce urosły regularne wampirze kły... mam nadzieję że nie ma to nic wspólnego z zamiłowaniem mamusi do muzyki spod znaku Cradle of Filth ;) )

Przynieść kołeczek? :wink:
Obrazek
Obrazek

asientos
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez asientos » 10 listopada 2006, o 09:44

atlantis75 napisał(a):
Asiek napisał(a):(*- Grażynce urosły regularne wampirze kły... mam nadzieję że nie ma to nic wspólnego z zamiłowaniem mamusi do muzyki spod znaku Cradle of Filth ;) )

wianuszek czosnku???

mój dentysta twierdzi, że mam myć Emu zęby do 10 r ż, a nie mówić, że "dziecko myje zęby", bo dziecko siorbie wodę ze szczoteczki i tyle. Na razie nie chce jej widzieć.
Obrazek
Obrazek

Asiek
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez Asiek » 10 listopada 2006, o 20:52

asientos napisał(a):
atlantis75 napisał(a):

wianuszek czosnku???

czosnek młode bardzo lubi i w wersji spożywczej i w wersji wiedźmiej (ostatnio namiętnie wpycha czosnek do świeczki - :o )

a kołeczek podejrzewam przyda się jej do poganiania kotków.

Na wszelki wypadek oglądamy z Weeciem co rano nasze łabędzie szyje, specjalną uwagę poświęcając im podczas pełni księżyca :D

Poprzednia strona

Powrót do Dzieciaczki