Moderatorzy: Milla, Diabolique

Margoo napisał(a): Melba, tyle w tobie jadu i złośliwosci ze szkoda gadac...
Margoo napisał(a):dla twojej informacji nie mam zamiaru odejsc z tego forum tylko dlatego ze nie zgadzam sie z kilkoma z was...

Aneta napisał(a):.
Ja dla przekonania i porównania dość niedawno dałam sobie przekłuć ucho pistoletem i stwierdzam,że pistoletem wcale nie boli i szybciej się goi.Ja miałam uszy przekłuwane w tradycyjny sposób i niemile to wspominam ( 2 klasa) a moja Klaudia nawet nie pamięta.
Problem z infekcjami ucha pojawia się wtedy,gdy za wcześnie wyjmiemy kolczyki ze stali chirurgicznej i włozymy inne.Te kolczyki są tak przystosowane i w tym celu robione by goiły szybciej uszka.Niektórzy są uczuleni na złoto i tu murowana infekcja a stal chirurgiczna jest hipoalergiczna.
Dziecko małe odczuwa inaczej ból,bo instynktownie i łatwiej to znosi.Czym starsze dziecko tym ból jest bardziej odczuwalny .

karolla napisał(a):wiecie co,moja córcia jest dla mnie najpiękniejsza na świecie i nawet kolczyki jej piękniejszą nie zrobią![]()
Jak za 7 lat będzie chciała kolczyki,to wtedy pomyślę ,bo ona ma się też czuć śliczna,ale na razie to ja decyduję za jej wygląd ,a dla mnie ona jest ładna bez kolczyków