Moderatorzy: Milla, Diabolique

turkus5 napisał(a):Do Cataliny :
To ,że nie masz litości - trudno, ja zreszta ,jako typowy facet nie wchodziłem na Forum by jej szukać!Szukam konretnych rozwiązań i rad od ludzi bardziej doświadczonych!
Aprzyznasz,że rada w stylu " nie mam litości, bo sama tak mam " do takich nie należy!
Poza tym nieuwaznie czytasz moje wpisy!
Napisałem wyraznie,że ilośc karmień zalecił nam pediatra, gdyz wczesniej Go przekarmialiśmy i miał kłopoty zukładem trawiennym.
I nie wiem co jest napisane na Twoim mleku ale na naszym jest napisane,że karmić należy 5 razy dziennie!,pozdrawiam!

Catalina napisał(a): Może trzeba karmić częściej a mniejszymi ilościami, może trzeba dać pić, może jest za ciepło w pokoju, może nie lubi spać w łóżeczku, może nie lubi być przykryty, może musi się przytulić, może trzeba włączyć mu muzykę, pozytywkę, odkurzacz, suszarkę, wykąpać albo zrobić miliard innych rzeczy.

Melba napisał(a):turkus5 napisał(a): tylko niepokoi nas ta 04.00 nad ranem, On po prostu ,jakby zaczynał dzień, nie śpi do 09.00
Moja córka zaczynała dzień o 4:30. Taki miała rytm dobowy - nie do przestawienia. Wyspałam się po roku, jak poszłam na kilka dni do szpitala