Moderatorzy: Milla, Diabolique

Catalina napisał(a):makoc napisał(a):CAT, dzieki za info! dzis idziemy do lekarza w sprawie szczepienia, moze wywiem sie o tą nazwe. a ten prevenar rzeczywisice drogi, i chyba przez tą kampanię!
Dowiedz się - ja pamiętam tylko, że w nazwie była właśnie liczba 23 i nazwa zaczynała się chyba na " i "

Catalina napisał(a):anula napisał(a):to chyba jakoś "pneumo23" ale nie jestem pewna
Makoć dowiedz sie prosze czy ta szczepionka moga byc szczepione nasze dzieci(tzn roczne) bo nie wiem czy ta pneumo23 to nie jest dla dzieci powyzej 2 roku zycia. Ale nie wiem napewno
Moja lekarka o tym nie wspominała.

anula napisał(a):Catalina napisał(a):makoc napisał(a):CAT, dzieki za info! dzis idziemy do lekarza w sprawie szczepienia, moze wywiem sie o tą nazwe. a ten prevenar rzeczywisice drogi, i chyba przez tą kampanię!
Dowiedz się - ja pamiętam tylko, że w nazwie była właśnie liczba 23 i nazwa zaczynała się chyba na " i "
to chyba jakoś "pneumo23" ale nie jestem pewna
Makoć dowiedz sie prosze czy ta szczepionka moga byc szczepione nasze dzieci(tzn roczne) bo nie wiem czy ta pneumo23 to nie jest dla dzieci powyzej 2 roku zycia. Ale nie wiem napewno

kapi77 napisał(a):poradzcie i podzielcie si eo[piniami, chetnie poczytam
pozdrawiam
kapi