Moderatorzy: Milla, Diabolique

AniaB napisał(a):Po trzech dniach w przedszkolu,Amelka została dzisiaj w domu.Wysoka temperatura i ból gardłaDziewczyny!!Czy teraz właśnie tak będzie??Ciągle choroby???

AniaB napisał(a):Po trzech dniach w przedszkolu,Amelka została dzisiaj w domu.Wysoka temperatura i ból gardłaDziewczyny!!Czy teraz właśnie tak będzie??Ciągle choroby???

Melba napisał(a):AniaB napisał(a):Po trzech dniach w przedszkolu,Amelka została dzisiaj w domu.Wysoka temperatura i ból gardłaDziewczyny!!Czy teraz właśnie tak będzie??Ciągle choroby???
Jeśli Ci napiszę, że nie, to uwierzysz?

agness0985 napisał(a):Prosze o jakąś radę:(
Moja córcia 6m-czna od 7 do 11 wrzesnia chorowala na zapalenie ucha srodkowego i nie jadla przy chorobie to normalne ale caly kolejny tydzień nie je jak wczesniej wczesniej jadła 150ml co 4godz i plus obiadki, a teraz 60 ml co 5godz i to z niechecia pije nie za duzo martwie sie ze moze byc jakas chora. Nie wiem co mam robic:(

Moja córcia 6m-czna od 7 do 11 wrzesnia chorowala na zapalenie ucha srodkowego i nie jadla przy chorobie to normalne ale caly kolejny tydzień nie je jak wczesniej wczesniej jadła 150ml co 4godz i plus obiadki, a teraz 60 ml co 5godz i to z niechecia pije nie za duzo martwie sie ze moze byc jakas chora. Nie wiem co mam robic:(

agness0985 napisał(a):Nie karmie piersią pokarm zanikł mi miesiac temu.
A mam jeszcze jedno pytanko zastanawiamy sie z mezem czy szczepic malą na pneumokokę
w przychodni bardzo nas namawiaja ale sami juz nie wiemy co mamy robic???