Nie podoba mi sie to co sie porobilo Nie widze nowych postow, za to wszedzie widze RSS i Sitemap. Nie moge znalezc nowych watkow, zreszta prawie w ogole nikt nie pisze Forumie wroc!
Ja widzialam ja kilka tygodni temu w DDTVN. Dzis gdzie mi mignelo, ze schudla 38 kg i zrobila piekna sesje do Vivy czy Gali. Jestem w szoku, ale chetnie poszlabym w jej slady w temacie schudniecia oczywiscie
Oj ja jestem straszna jesli chodzi o poprawianie dziecka mego bo nie odpuszczam wcale. Laura mowi, a wlasciwie mowila od zawsze ladnie i poprawnie. Odkad jest w przedszkolu z pieknego "wziac" zrobilo sie "wziasc" co doprowadza mnie do szalu, a przeciez "mamooo, wszyscy mowia...
No to chyba już ostatnie pytanie laika. Nietechnicznego - podkreślam! Wydajność 750m3/h to maksimum. A jeśli ustawiasz pierwszy z czterech biegów, to ta chłonność będzie odpowiednio mniejsza, tak? Czyli zazwyczaj nie korzystasz z tych pełnych 750m3? Tak, bedzie mniejsza i to sporo. Rzadko korzystam...
Milla napisał(a):A jaki masz okap, bo nie pamiętam? Czyli im więcej tym lepiej?
No pewnie, ze im wiecej tym lepiej bo to oznacza, ze okp jest stanie oczyscic wiecej powietrza w krotszym czasie. Ja mam Samsunga, czyli podobno Faber.
Moj ma 750 m3/h :o Kuchnie mam otwarta i spora (chyba wrzucalam foty) i musze przyznac, ze nie smierdzi nic przy gotowaniu. Okap oczywiscie podlaczony do przewodu kominowego. A ile dB? No i jak oceniasz hałas? Internet mowi, ze 56dB, to sporo. To jest wartosc przy maksymalnej mocy (4 bieg), halas j...
No właśnie. Głośność wydajnych okapów jest taki jak głośność zmywarki. To chyba słabo, nie? A wiecie jakie wartości mają Wasze okapy? 200 m3/h wystarcza, czy nie? Musi być 400 albo nawet 600? Moj ma 750 m3/h :o Kuchnie mam otwarta i spora (chyba wrzucalam foty) i musze przyznac, ze nie smierdzi nic...
Jak slysze, ze cos DeLonghi jest dobre to juz mi sie slabo robi, a ze najlepsze... ;) Ze sredniej polki cenowej to specjalista w okapach jest Faber, podobno robia tez sprzet i sprzedaja innym markom, zdaje sie Mastercookowi, ale wydaje mi sie ze to troche jak z produktami znanych marek dla Biedronki...
Jestem wstrzasnieta. Sledze informacje od pierwszej chwili... Jak mozna dopuscic, zeby tyle waznych osob znalazlo sie na pokladzie jednego, awaryjnego, samolotu?...
Dziewczyny! No meczy mnie to strasznie, grzebie w necie i nie moge znalezc tego czego szukam. Otoz, poszukuje przepisu na mase orzechowa, ktora posiada (jak siegam pamiecia wstecz gdy ja robilam wiele lat temu i zagubilam przepis)nastepujaca wlasciwosc: uciera sie zmielone orzechy z czyms (moze masl...
Tomek mi tłumaczy,że polecali mu jeden jedyny model i ten kupił. Ja już zaczynam widzieć siebie, jak się wkur.... bo mi garnka nie widzi;) A co jeszcze macie Samsunga? Ja kupiłam jeszcze piekarnik parowy oraz kompaktowy z mikrofalą. Tylko mnie nie załamuj, że to takie samo g.... jak ta płyta;) Jaki...