Diabolique - Posty

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

przez Diabolique
24 listopada 2010, o 16:42

Dział: Nasze sprawy
Wątek: Plusy okresu X - III
Odpowiedzi: 14
Wyświetlone: 172

Re: Plusy okresu X - III

Nie widze zadnych plusow, w zwiazku z tym wracam w okolicach marca :P
przez Diabolique
7 września 2010, o 11:29

Dział: Dzieciaczki
Wątek: o zębach stałych...
Odpowiedzi: 24
Wyświetlone: 1014

Re: o zębach stałych...

A u nas zęby nadal w bezruchu ;)
przez Diabolique
27 lipca 2010, o 09:06

Dział: Klocki Lego
Wątek: "wybrane działy nie istnieją"
Odpowiedzi: 6
Wyświetlone: 201

Re: "wybrane działy nie istnieją"

Nie podoba mi sie to co sie porobilo :( Nie widze nowych postow, za to wszedzie widze RSS i Sitemap. Nie moge znalezc nowych watkow, zreszta prawie w ogole nikt nie pisze :(
Forumie wroc!
przez Diabolique
14 maja 2010, o 13:47

Dział: Salon piękności
Wątek: Przemiana Anny Kalaty
Odpowiedzi: 7
Wyświetlone: 621

Re: Przemiana Anny Kalaty

Ja widzialam ja kilka tygodni temu w DDTVN. Dzis gdzie mi mignelo, ze schudla 38 kg i zrobila piekna sesje do Vivy czy Gali. Jestem w szoku, ale chetnie poszlabym w jej slady w temacie schudniecia oczywiscie ;)
przez Diabolique
4 maja 2010, o 09:52

Wątek: Czystość języka polskiego
Odpowiedzi: 25
Wyświetlone: 774

Re: Czystość języka polskiego

Oj ja jestem straszna jesli chodzi o poprawianie dziecka mego bo nie odpuszczam wcale. Laura mowi, a wlasciwie mowila od zawsze ladnie i poprawnie. Odkad jest w przedszkolu z pieknego "wziac" zrobilo sie "wziasc" co doprowadza mnie do szalu, a przeciez "mamooo, wszyscy mowia...
przez Diabolique
23 kwietnia 2010, o 09:29

Dział: Dzieciaczki
Wątek: pies
Odpowiedzi: 111
Wyświetlone: 3255

Re: pies

Milla napisał(a):No i mamy kotkę :lol: :lol: :lol:

Gratulacje :D
przez Diabolique
22 kwietnia 2010, o 10:22

Dział: Cztery kąty
Wątek: okap
Odpowiedzi: 16
Wyświetlone: 470

Re: okap

No to chyba już ostatnie pytanie laika. Nietechnicznego - podkreślam! Wydajność 750m3/h to maksimum. A jeśli ustawiasz pierwszy z czterech biegów, to ta chłonność będzie odpowiednio mniejsza, tak? Czyli zazwyczaj nie korzystasz z tych pełnych 750m3? Tak, bedzie mniejsza i to sporo. Rzadko korzystam...
przez Diabolique
22 kwietnia 2010, o 10:05

Milla napisał(a):A jaki masz okap, bo nie pamiętam?
Czyli im więcej tym lepiej?

No pewnie, ze im wiecej tym lepiej bo to oznacza, ze okp jest stanie oczyscic wiecej powietrza w krotszym czasie.
Ja mam Samsunga, czyli podobno Faber.
przez Diabolique
22 kwietnia 2010, o 10:03

Moj ma 750 m3/h :o Kuchnie mam otwarta i spora (chyba wrzucalam foty) i musze przyznac, ze nie smierdzi nic przy gotowaniu. Okap oczywiscie podlaczony do przewodu kominowego. A ile dB? No i jak oceniasz hałas? Internet mowi, ze 56dB, to sporo. To jest wartosc przy maksymalnej mocy (4 bieg), halas j...
przez Diabolique
22 kwietnia 2010, o 09:52

No właśnie. Głośność wydajnych okapów jest taki jak głośność zmywarki. To chyba słabo, nie? A wiecie jakie wartości mają Wasze okapy? 200 m3/h wystarcza, czy nie? Musi być 400 albo nawet 600? Moj ma 750 m3/h :o Kuchnie mam otwarta i spora (chyba wrzucalam foty) i musze przyznac, ze nie smierdzi nic...
przez Diabolique
21 kwietnia 2010, o 15:42

Dział: Nasze podróże, małe i duże
Wątek: Wakacje w ...maju
Odpowiedzi: 18
Wyświetlone: 1922

Re: Wakacje w ...maju

Monika, a nie odwolali Wam wyjazdu? Moj kolega wlasnie dostal zwrot kasy, wybieral sie na weekend majowy, a wycieczke wykupil w styczniu...
przez Diabolique
21 kwietnia 2010, o 15:41

Jak slysze, ze cos DeLonghi jest dobre to juz mi sie slabo robi, a ze najlepsze... ;) Ze sredniej polki cenowej to specjalista w okapach jest Faber, podobno robia tez sprzet i sprzedaja innym markom, zdaje sie Mastercookowi, ale wydaje mi sie ze to troche jak z produktami znanych marek dla Biedronki...
przez Diabolique
10 kwietnia 2010, o 12:07

Wątek: Katastrofa lotnicza
Odpowiedzi: 86
Wyświetlone: 1689

Re: Katastrofa lotnicza

Jestem wstrzasnieta. Sledze informacje od pierwszej chwili... Jak mozna dopuscic, zeby tyle waznych osob znalazlo sie na pokladzie jednego, awaryjnego, samolotu?...

Przeklety Katyn.

[']
przez Diabolique
26 marca 2010, o 17:09

Dział: Garkuchnia
Wątek: Masa orzechowa do mazurka. Poszukuje!
Odpowiedzi: 1
Wyświetlone: 593

Masa orzechowa do mazurka. Poszukuje!

Dziewczyny! No meczy mnie to strasznie, grzebie w necie i nie moge znalezc tego czego szukam. Otoz, poszukuje przepisu na mase orzechowa, ktora posiada (jak siegam pamiecia wstecz gdy ja robilam wiele lat temu i zagubilam przepis)nastepujaca wlasciwosc: uciera sie zmielone orzechy z czyms (moze masl...
przez Diabolique
19 marca 2010, o 00:01

Wątek: płyta indukcyjna
Odpowiedzi: 11
Wyświetlone: 501

Re: płyta indukcyjna

Tomek mi tłumaczy,że polecali mu jeden jedyny model i ten kupił. Ja już zaczynam widzieć siebie, jak się wkur.... bo mi garnka nie widzi;) A co jeszcze macie Samsunga? Ja kupiłam jeszcze piekarnik parowy oraz kompaktowy z mikrofalą. Tylko mnie nie załamuj, że to takie samo g.... jak ta płyta;) Jaki...
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania