Oprócz Euphorbium Compositum S można stosować inhalacje z oleków eterycznych (sosnowy, eukaliptusowy), wystarczy zamknąć się z dzieckiem np. w łazience i zrobić parówkę (do miski z wrzącą wodą wlać kilka kropel olejku).
Szybkiego powrotu do zdrowia
Nie podoba mi się ich szata graficzna, Benio też za nimi nie przepada. Woli Kamyczka, Franklina, Martynkę. :o :o :o :o ok, każdy ma swoje zdanie. Jednak naoglądałam się tyle brzydkich ilustracji w bajkach, że te są wprost zachwycające. Pozatym są dość oryginalne i naprawdę artystyczne- np. w "Gdzie...
Mam Graco Mirage i szelki są regulowane. W razie potrzeby można kupić inne, np. Canpola.
Zapinam Benia w pasie, a w razie potrzeby (w tramwaju) zakładam też szelki na ramiona.
Taka reklama to ostre przegięcie gdybyśmy my - Polacy chcieli tak uogólniać to moglibyśmy wszystkich Niemców jako hitlerowców przedstawiać.
To między innymi przez reklamy nie znoszę MediaMarkt.
Nie polecam natomiast Bella Happy, uczuliło już kilkoro dzieci, które znam, w tym moją Zosię. Pieluchy, tak jak kosmetyki itp. to kwestia bardzo indywidualna. Ja nie znam ani jednego dziecka, które byłoby uczulone na Happy z Belli. Sama ich używam, bo Ben miał uczulenie od Pampersów i Huggiesów, dl...
Polecam Nikony - mam lustrzankę i cyfrówkę, miałam też Canony, Minoltę. (Nikon jest poprostu najlepszy).
Warto iść do kilku sklepów, zorientować się i negocjować cenę Nigdy nie kupuję w MediaMarkt - poprostu nie. Choćby było najtaniej.
Jestem zachwycona Mała cudna, wysportowana dziewczynka.
Świetne zdjęcia, tyle radości z poznawania świata A jak Myszka pięknie rysuje pingwina, nietoperza...
A na koniec słodkie buziaczki, ach... my także Was całujemy - Delfinka z Beniaminkiem