aplusd napisał(a):Dawno temu pojawiały się fotki Waszych dziecięcych pokoików w Fotopunkcie, ale wątek gdzieś przepadł. Coraz więcej pociech dostaje ostatnio nakaz eksmisji na własne śmieci

Ciekawa jestem, jak wyglądają ich "małe cztery kąty". Pochwalcie się jeśli macie ochotę
A przy okazji czekam na dobre pomysły, rady, wskazówki, na co zwrócić uwagę urządzając pokoik dla dziecka, co się sprawdza, a co nie.
Czekam na zdjęcia i pomysły

Pomysly? Jak najmniej sprzetow przeszkadzajacych w zabawie. Poza tym koniecznie jakas szafa/szafka (dostepna dla malucha) na zabawki chwilowo nieuzywane, potem jest ogromna radosc z odkrywania dawno niewidzianych zabawek. Na podloge koniecznie cos co latwo wyprac i jest miekkie, czyli nie panele, ale wykladzina i najlepiej na cala powierzchnie. Ja z autopsji polecam tez polki wysoko powieszone, tak zeby mozna cos bylo na nich ukryc przed rekami malucha

Aaa i polecam rolete z zaciemnieniem, szczegolnie sprawdza sie w ciagu dnia bo swiatlo nie przeszkadza w spaniu.
Co do kolorow, to ja lubie ostro, i u nas w dziecinnym jest dosc kolorowo.
A co do fot, to ja juz gdzies wrzucalam je kiedys, ja na nie teraz patrze to troche nam sie ciasniej zrobilo

: