Ooo, choinka...

O budowaniu, urządzaniu i domowych pieleszach

Moderatorzy: JaMaska, aplusd

Choinka...

...sztuczna
15
50%
...tylko prawdziwa!
15
50%

Liczba głosów : 30

aplusd
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez aplusd » 24 listopada 2006, o 14:51

małgosia napisał(a):Przed świętami Bożego Narodzenia w sklepach ogrodniczych, supermarketach, są oferowane iglaste drzewka w donicach.
Na co zwrócić uwagę przy wyborze drzewka, aby po świętach można było posadzić w ogrodzie ?

]

Wiesz, to chyba trudno ocenić. Ważne są korzenie, chociaz jeden cały.
Nasza choinka z ubiegłego roku przeżyła i wiosną zaczęła wypuszczać nowe gałązki. Niestety nie wiem czy udałoby się przesadzenie jej do gruntu. Ubiegła zima była baaardzo długa, jeszcze w kwietniu były w nocy przymrozki i choinka zmarzła nam na balkonie.
Obrazek
Obrazek

blackbird
Pełną parą
Pełną parą

Re: Ooo, choinka...

Postprzez blackbird » 24 listopada 2006, o 15:26

amaterasu79 napisał(a):No właśnie. Jaką preferujecie?
My w tym roku postanowiliśmy - specjalnie dla Zuzi ;) - nabyć choinkę z prawdziwego zdarzenia, czyli prosto z lasu. Dla mnie to też pierwszy raz, bo zawsze miałam sztuczną.

u na podobnie,mnie zywa choinka kojarzy sie z dziecinstwem,chodzilam z tat do lasu i pprzywozilismy piekna pachnaca i klujaca do domu,postanowilam zafundowac cos podobnego oliwce na te swieta
Obrazek
"To się skończy nim się obejrzysz.Ślady palców odbite na ścianie pojawiają się coraz wyżej i wyżej.A potem nagle znikają zupełnie."

Kratka
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez Kratka » 24 listopada 2006, o 22:50

A ja jeszcze nie wiem czy duża, czy mała, żywa czy sztuczna ??? :cool:
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do Cztery kąty

• Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość