jakie mydło wolicie: w kostce czy w płynie? ja osobiście wolę w płynie bo wydaje mi się bardziej higieniczne w używaniu, szczególnie w miejscach publicznych, poza tym nie cierpię przyklejonych włosów i innych paprochów na mydle kostkowym, chociaż czasem przyjemnie nim umyć ręce, bo wtedy się czuje, że są takie naprawdę czyste ot ankietka
Do zwykłego mycia rąk preferuję mydło w płynie, natomiast pod prysznicem najczęściej mam mydełko w kostce, czasem żel pod przysznic, bądź właśnie mydło w płynie.
My tylko w plynie. Do kapieli, do mycia rak, dla Lusi, do kuchni, do lazienek... Chyba musze sie leczyc A takie w kostce to mi zawsze za obraczka zostaje i mnie do szalu doprowadza
w kostce bardzo lubię zmieniać mydła ale najbardziej lubię zwykłe arko zawsze mi pięknie pachnie mydła w płynie używam żadko, ale swego czasu szalałam z zapachami
do rąk w mydło płynie, do kąpieli żel pod prysznic, ale czasami żel nie radzi sobie tak dobrze jak np. mydło Protex, które świetnie zmywa antyperspirant ze skóry.