Moja szydełkowanie (inne prace str. 2) ;-)

O budowaniu, urządzaniu i domowych pieleszach

Moderatorzy: JaMaska, aplusd

aplusd
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez aplusd » 20 grudnia 2006, o 12:12

_ola_ napisał(a):
aplusd napisał(a):Ola, śliczne :-D
Obdarowujesz nimi przyjaciół czy robisz dla siebie i do szuflady?

to są prezenty ;) ponieważ oszczędzamy na operację prezenty będą skromne. Serwetki są dla mamy i dla cioci (mojej chrzestnej) - tylko nie wiem która dla której (może doradzicie ?? ) a jedna z zakładek jest dla mojej siostry ciotecznej (chrzestnej Franka) - też nie wiem którą wybrać..

Świetne prezenty, dużo fajniejsze od kupionych w sklepie :-D Taką szydelkową zakładkę do książki też bym chciała dostać :-P
Ja też lubię w miarę możliwości i czasu dawać moim bliskim własnoręcznie zrobione upominki ( w tym roku mąż dostanie sweter, który robiłam podczas jego nieobecności w domu, a Antek bluzeczkę, jeśli uda mi się ją skończyć do niedzieli :) ). Jest frajda z robienia i podwójna radość z obdarowywania (jeśli się prezent podoba :wink: )
Obrazek
Obrazek

_ola_
Donośnie
Donośnie

Postprzez _ola_ » 20 grudnia 2006, o 12:18

aplusd napisał(a): Taką szydelkową zakładkę do książki też bym chciała dostać :-P

nie ma problemu :) po Sylwestrze (bo teraz wyjeżdżam) mogę taką dla Ciebie zrobić i Ci wysłać.. jak chcesz oczywiście ;)
Ola i
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

lidzia77
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez lidzia77 » 16 marca 2007, o 09:11

Sliczne te serwetki!!!!

Rodzinka była zadowolona z prezentów?? Ja bym była.
Też mam od babci taką do święconki.:)
Obrazek
Obrazek

_ola_
Donośnie
Donośnie

Postprzez _ola_ » 16 marca 2007, o 21:13

Tak :) była zadowolona ;) nawet ciocia stwierdziła, że też musi zacząć szydełkować ;)

W międzyczasie zrobiłam kuzynce ananasową bluzkę, ale jeszcze nie mam fotki. Muszę się upomnieć, bo bluzka już do niej pojechała :?
Ola i
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

babinka
Szeptem
Szeptem

Postprzez babinka » 29 marca 2007, o 09:50

widze,ze mam kolezanke szydełkową;). witaj w gronie szydełkowiczek. Polecam Ci form maranta.Tam sa cuda ja sie zawstydzialam co one tam robia i jakie ilości.Pozdrawiam i powodzenia
sa checi brak czasu

Poprzednia strona

Powrót do Cztery kąty