Meble do dziecięcego pokoju

O budowaniu, urządzaniu i domowych pieleszach

Moderatorzy: JaMaska, aplusd

jasmina
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez jasmina » 7 grudnia 2006, o 21:25

to ja jeszcze pokraczę- to rozsuwane co Ty masz asientos u mojej kumpeli po paru latach użytkowania zbijali młotkiem- rozlatywało się.
Są osoby, które się pamięta, i osoby, o których się śni. (Zafon)

czarnaMa
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez czarnaMa » 7 grudnia 2006, o 21:47

Odradzam zestaw, który Ci się spodobał: owszem, też mnie zachęciły obrazki, ale na żywo wiało tandetą i kolory ostrzejsze. Zresztą już gdzieś był watek o tym.
Obrazek
Obrazek

asientos
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez asientos » 7 grudnia 2006, o 22:49

jasmina napisał(a):to ja jeszcze pokraczę- to rozsuwane co Ty masz asientos u mojej kumpeli po paru latach użytkowania zbijali młotkiem- rozlatywało się.

pożyjemy, zobaczymy. Gdy zbijalismy je to wyglądało na bardzo solidne i na razie , odpukac, Emu skacze po nim i nic. Co prawda to waga musza :lol:
Obrazek
Obrazek

JaMaska
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez JaMaska » 8 grudnia 2006, o 01:05

dla mnie miały być pojemne, z atestem dla małych potforów, bezpieczne i najlepiej bez kantów (ale sie nie udało) no i ładne - był pomysł na sosnowe ale co za dużo to i swinia nie zje - całą stolarke mamy w sośnie - więc sa meble jak w wątku o pokoikach i jestem nimi zachwycona!!

Pojemne że az strach - bo nijak w całości ich zapełnic nie moge, bezpieczne - bez wystajacych elementów, z dodatkowym mocowaniem do sciany (dla małych alpinistów), atest obecny, duża manewrowalność wzorami, duzy wybór różnych elementów - ale ceny tez nie najmniejsze, niestety..

za to stolik z Ikei sprawdza sie genialnie, a łózko do wymiany na 3cie urodziny - upatrzone juz jest ale jeszcze Mynia jest do niego za mała (bo ze zjeżdżalnią łózko jest i sie obawiałam, że może Mynia w nocy zjechać z niego) albo wyjśc a to jednak ok 100 cm do gruntu..
Uściski
JaMaska i Mysza

Obrazek

Jeżeli dadzą ci papier w linie, pisz w poprzek.
— Juan Ramón Jiménez

Poprzednia strona

Powrót do Cztery kąty