BARTUSIA napisał(a):poradzcie czy kupować czy to wyrzucenie pieniedzy w błoto bo niektórzy tak mówią.wydaje mi się ze przy dziecku to dobre ale jak mam przygotowywać wszystkie naczynia do zmywarki to chyba bez sensu?

Elszka napisał(a):BARTUSIA napisał(a):poradzcie czy kupować czy to wyrzucenie pieniedzy w błoto bo niektórzy tak mówią.wydaje mi się ze przy dziecku to dobre ale jak mam przygotowywać wszystkie naczynia do zmywarki to chyba bez sensu?
Zgadzam sie z powyzszym, radzie kupic.... tylko zastanow sie nad tym jak duzej potrzebujesz i radze myslec przyszlosciowo (jak liczna bedzie rodzina)...

Milla napisał(a):Elszka napisał(a):BARTUSIA napisał(a):poradzcie czy kupować czy to wyrzucenie pieniedzy w błoto bo niektórzy tak mówią.wydaje mi się ze przy dziecku to dobre ale jak mam przygotowywać wszystkie naczynia do zmywarki to chyba bez sensu?
Zgadzam sie z powyzszym, radzie kupic.... tylko zastanow sie nad tym jak duzej potrzebujesz i radze myslec przyszlosciowo (jak liczna bedzie rodzina)...
No własnie, ja mam tę mniejszą i czasem nie nadążam