Ikea

O budowaniu, urządzaniu i domowych pieleszach

Moderatorzy: JaMaska, aplusd

Milla
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez Milla » 25 maja 2005, o 14:05

Diabolique napisał(a):
aplusd napisał(a):Mnie się też niektóre zabawki podobają, ale jak pokazywałam je Antkowi, to w ogóle na nie nie reagował :( Mamy w domu ślimaka-pozytywkę (zakupiony jeszcze w ciąży) i Antek go nie zauważa.

A my jeszcze mamy pana wiewiorka, ktory jest zrobiony z cudnego mieciutkiego pluszu i Lalka tez go lubi, ale wszystkie maskotki maja jedna kluczowa rzecz: dlugie, biale metki, a to jest najlepsza zabawka;)

A jakie masz te szafki? Zdradź szczegóły :)

A szafki i wszystkie szafy mam zrobione przez firme www.chobot.com.pl.
Tam na stronie to moze trudno cos wypatrzyc ale robia wszystko co sobie zazyczysz, we wlasciwie dowolnych wzorach i kolorach, z dowolnym wyposazeniem, tanszym lub drozszym.
Moge ich naprawde polecic.

No wlaśnie- te metki są rewelacyjne :D
ObrazekObrazek

kontrafalda
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez kontrafalda » 25 maja 2005, o 22:45

Zojka też uwielbia metki :D A ja bardzo lubię większość rzeczy made in Ikea. Mam ich w domu całkiem sporo - od szaf po uchwyty szafek w kuchni (jechaliśmy po nie 200 km - inne mi się nie podobały :P ). Nasze meblowe sprawunki zaczęliśmy 5 lat temu od komody: do tej pory sprawuje się nienagannie, pomimo dość sporego obciążenia. Reszta mebli (m.in. biurko, półki, regały, półki na CD) również.

toska212
Donośnie
Donośnie

Postprzez toska212 » 30 maja 2005, o 08:44

Zarzekałam się Ikei jak żaba błota dopóki nie umeblowałam dwóch pokoi ich meblami.
Są stosunkowo niedrogie fantastyczne w montażu, ale niestety z miękkiego drewna i trzeba uważać, co się na nich kładzie.
Obrazek

kontrafalda
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez kontrafalda » 30 maja 2005, o 12:26

toska212 napisał(a): fantastyczne w montażu, ale niestety z miękkiego drewna i trzeba uważać, co się na nich kładzie.

U nas to ja jestem specjalistą-monterem: uwielbiam rozpakowywać te kartony i skręcać meble :lol: Męża dopuszczam tylko wtedy, kiedy trzeba coś przytrzymać :)

Momika
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez Momika » 30 maja 2005, o 15:37

kiedy ja się doczekam otwarcia Ikei w Białymstoku...

kontrafalda
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez kontrafalda » 30 maja 2005, o 17:18

Momika napisał(a):kiedy ja się doczekam otwarcia Ikei w Białymstoku...

Ja też czekam - a póki co jeździmy do Gdańska: ostatnią wizytę zaliczyłam 12 listopada - 200 km w jedną stronę plus kilka po sklepie :lol: Urodziłam 17., ale powiem szczerze: w dziale z łóżkami miałam już wieeeelką ochotę położyć się na jednym z nich :P Może by mi ufundowali jakąś wyprawkę? :dzidzius: :-D

monika
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez monika » 11 czerwca 2005, o 21:01

styl - fantastyczny, ale są problemy z jakością...

a metki i łąńcuszki są FANTASTYCZNE!!!

Poprzednia strona

Powrót do Cztery kąty

• Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość