Iglaki i skalniaki zimą - pytanie

O budowaniu, urządzaniu i domowych pieleszach

Moderatorzy: JaMaska, aplusd

aplusd
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez aplusd » 13 kwietnia 2006, o 12:23

JaMaska napisał(a):
aplusd napisał(a):A ja mam właśnie dylemat, co zrobić z choinką, które wbrew czarnym scenariuszom, nie zdechła, ma się dobrze, wypuszcza nowe gałązki. No i stoi cały czas ubrana, wciśnięta w kąt pokoju :D
Ale trochę śmiesznie mieć choinkę w mieszkaniu w marcu, więc mam ochotę ją wystawić na balkon, żeby tam doczekała czasu, kiedy będzie ją można przesadzić do ziemi (jak ja ją zawiozę na działkę moich rodziców :co: ).
Ale się boję, czy nie zmarźnie, noce są jeszcze mroźne :?
Kurcze, szkoda by było żeby teraz się zmarnowała. Co radzicie?

że też ja dopiero teraz znalazam ten post - sie ubawiłam jak norka ...

i co aplusd macie dalej piekne drzewko w pokoju? może na Wielkanoc przystroicie ja jajecznie??

Kwestia choinki w salonie uległa samorozwiązaniu z powodu sprzedaży naszego mieszkania. Kiedy pojawili się chętni do oglądnięcia naszych włości, zaszła potrzeba doprowadzenia terenu do stanu używalności. Zrobiliśmy generalne porządki i wtedy mąż stwierdził, że jak ludzi przyjdą i zobaczą w kwietniu choinkę panoszącą się na pół pokoju, to nie będą chcieli robić z nami interesów. Z bolącym sercem (moim) wystawiliśmy ją na balkon... Zmarzła niestety :-(
Do dziś wypominam mężowi, że zamordował drzewo.
Ale za to sprzedaliśmy mieszkanie właściwie od ręki.
Obrazek
Obrazek

Poprzednia strona

Powrót do Cztery kąty

• Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość