budowlańcy !@$^&^%$@#!!!

O budowaniu, urządzaniu i domowych pieleszach

Moderatorzy: JaMaska, aplusd

Momika
Pełną parą
Pełną parą

budowlańcy !@$^&^%$@#!!!

Postprzez Momika » 17 września 2005, o 15:42

niestety ostatnio z ww musiałam mieć do czynienia i krew mnie zalewa !! na początku praca miała być skończona w 3 dni- jak na moje oko to trochę za szybko no ale skoro ma się z fachowcami doczynienia to kto wie? z 3 dni zrobiły się 3 tygodnie :twisted: zapłaty zażyczyli sobie wcześniej ale myślałam, że będzie ok. no i jak zapłaciłam to ich ani widu ani słychu !$*&*%#@! Mama machnęła na to ręką ale ja postanowiłam, że nie odpuszczę- dzwoniłam do gościa cały poprzedni tydzień i bardzo grzecznie pytałam, kiedy skończy pracę. on mi na początku: a co niby jeszcze trzeba zrobić? a ja, że sam wie najlepiej czego nie dokończył :P no i dzisiaj byli, skończyli, mnie się tak bali, że wszystko szybciutko załatwili z Babcią :P jak tu trafić w przyszłośći na przyzwoitych majstrów??

aplusd
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez aplusd » 17 września 2005, o 22:49

No właśnie, jak???
Mnie za jakieś 2 -3 miesiące czeka wykańczanie mieszkania. Już się boję :( I znów się zacznie: "Tego to się nie da, tamtego się nie da." :twisted:
Chociaz muszę przyznać, że obecne mieszkanko wykańczała nam bardzo przyzwoita ekipa. Co prawda narzekali na wszystko (krzywe ściany, mokre tynki, kiepskie panele, któych poprostu "się nie da" równo ułożyć), ale efekt końcowy był zadowalający. Niestety firma już nie istnieje.
No i Momika, nigdy, ale to nigdy nie należy płacić "fachowcom" zanim nie skończą.
Obrazek
Obrazek

Powrót do Cztery kąty

• Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość