Moderatorzy: kontrafalda, Baska

Milla napisał(a):Catalina napisał(a):Cena - na allegro można kupić cały nowy kombinezon dwuczęściowy za 70 zł - więc same spodnie za 52 zł to dość drogo w takim porównaniu.
No własniezalezy do czego porównamy.
Ja ostatnio znalazłam na Allegro takie spodnie za 20złAle nie wyglądały zbyt ładnie.

Milla napisał(a):Catalina napisał(a):Cena - na allegro można kupić cały nowy kombinezon dwuczęściowy za 70 zł - więc same spodnie za 52 zł to dość drogo w takim porównaniu.
Ja ostatnio znalazłam na Allegro takie spodnie za 20złAle nie wyglądały zbyt ładnie.

Catalina napisał(a):Milla napisał(a):Catalina napisał(a):Cena - na allegro można kupić cały nowy kombinezon dwuczęściowy za 70 zł - więc same spodnie za 52 zł to dość drogo w takim porównaniu.
no właśnie a ja porównuje np do tego:
http://www.allegro.pl/item136999605_now ... ar_86.html
Ale dla nas za mały 

Leninka napisał(a):Moim zdaniem cena jest przyzwoitaJa najtańsze, jakie widziałam w sklepie, to były za 70 zł. i były bardzo ciemne, reszta bez zmian. Te mi się kolorystycznie podobają (można do kurtki dopasować) i wewnętrzne nogawki mają, więc też super!
![]()
Koeżance z biurka obok podobają się baaardzo, więc będziemy zamawiać.