Spacerówka z przekładaną rączką

Kupię, sprzedam, zamienię, polecam!

Moderatorzy: kontrafalda, Baska

czarnaMa
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez czarnaMa » 4 sierpnia 2006, o 14:26

Na ogół spacerówki nie mają przekładanych rączek - ja w każdym razie nie znam takowej.
Obrazek
Obrazek

JaMaska
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Re: Spacerówka z przekładaną rączką

Postprzez JaMaska » 6 sierpnia 2006, o 20:39

petelka napisał(a):Dziewczyny, znacie może jakąś fajną spacerówkę która ma możliwość przełożenia rączki, żeby można jeździć z dzidzią przodem do siebie?? Ostatnio przymierzałam się do Baby Willy ale to porażka - w tej pozycji jakiej ja chcę nie da się prowadzić, koła po prostu wariują :( Znacie może jakąś inną? Proszę o odpowiedź.

hmmmm....po prostu trzeba je zablokować.....
Uściski
JaMaska i Mysza

Obrazek

Jeżeli dadzą ci papier w linie, pisz w poprzek.
— Juan Ramón Jiménez

JaMaska
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez JaMaska » 7 sierpnia 2006, o 11:12

Wisz co? jeżdżę i tak i tak....(coprawda nie jestem główną użytkowniczką wózka tylko niania) gdy prowadzę Mysze przodem do siebie owszem czasem kółka zawirują ale zdarza sie to sporadycznie...więc albo ja trafiłam na jakiś "lepszy model" albo Ty na ferelny, nie wiem. Jedyny ból jaki wyszedł w czasie użytkowania to oprócz złego wyważenia wóżka o czym juz pisałam to , to, że pojedyńcze kółka zaczęły odpadac , po reklamacji najpierw dostałam jeszcze raz zaciski mocujące (na własną prośbe bo chcięli mi od razu przysłac nowe kółka) ale okazało sie , że to jednak wina kólek i dostałam nowe - wszystko gratis i mega szybko więc niesmak z powodu awarii prysnął z powodu profesjonalizmu sprzedawcy (kupiłam na allegro), czyli ogólne z wózka jesem zadowolona, ale fakt zawsze to zdanie subiektywne.
Uściski
JaMaska i Mysza

Obrazek

Jeżeli dadzą ci papier w linie, pisz w poprzek.
— Juan Ramón Jiménez

Powrót do Centrum handlowe