Moderatorzy: kontrafalda, Baska

Milla napisał(a):Wczoraj kupiłam dla Magdy, wyglądają dość fajnie a jeszcze fajniejszą mają cenę![]()
Jest kilka fasonów i kolorów. Miałam w ręce za 29zł ale okazało się, że są małe.
Wzięłam czarno-różowe, na dwóch rzepach, ocieplane za 49zł( w zeszłym roku za bardzo podobne Superfity zapłaciłam 240zł!!!- a śniegu prawie nie było)

lidzia77 napisał(a):Milla napisał(a):Wczoraj kupiłam dla Magdy, wyglądają dość fajnie a jeszcze fajniejszą mają cenę![]()
Jest kilka fasonów i kolorów. Miałam w ręce za 29zł ale okazało się, że są małe.
Wzięłam czarno-różowe, na dwóch rzepach, ocieplane za 49zł( w zeszłym roku za bardzo podobne Superfity zapłaciłam 240zł!!!- a śniegu prawie nie było)
Milla masz gdzieś jakieś zdjecia?
Bo ja szczerze mówiąc nie wiem co to są śniegowce??![]()
![]()
![]()

Milla napisał(a):lidzia77 napisał(a):Milla napisał(a):Wczoraj kupiłam dla Magdy, wyglądają dość fajnie a jeszcze fajniejszą mają cenę![]()
Milla masz gdzieś jakieś zdjecia?
Bo ja szczerze mówiąc nie wiem co to są śniegowce??![]()
![]()
![]()
Napisałam śniegowce, ale nasze są ocieplanymi kozakami na śnieg

JaMaska napisał(a):lidzia77 napisał(a):JaMaska napisał(a):
(stoisko Tchibo mi otworzyli 2 tygodnie temu)
U nas???
Gdzie?? bo chyba rzadko teraz chodzę po mieście??
w Billi , na końcu po lewej stronie, nieduże ale jest to co w ofercie