Nutramigen odkupię - każdą ilość

Kupię, sprzedam, zamienię, polecam!

Moderatorzy: kontrafalda, Baska

Leninka
Obsesyjna gaduła
Obsesyjna gaduła

Postprzez Leninka » 9 lipca 2007, o 10:47

Jagoda-mama-Oli napisał(a):Oczywiście, że spróbuję skorzystać - kto powiedział, że nie? Nie rozumiem tylko skąd taka interpretacja, że nie zamierzam z nich skorzystać? Przykro mi, że moje dzielenie się obawami i wątpliwościami, jest odbierane jako niechęć do działania - zupełnie tego nie rozumiem. Czy na forum człowiek nie ma prawa powiedzieć, co mu po głowie chodzi, bo od razu jest to obracane przeciwko niemu? Przyznaję, że nie spodziewałam się takiej reakcji.

Spokojnie :) , wiesz jak to jest ze słowem pisanym. :wink:
Nie zawsze bywa odbierane tak, jak byśmy chcieli, żeby zabrzmiało :)
A dziewczyny chcą pomóc, chyba nie masz co do tego wątpliwości. :)
Leninkowa cukiernia domowa
Kinga
z Ninką (12 marca 2002 r.)
i Lenką (17 listopada 2004 r.)

lidzia77
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez lidzia77 » 9 lipca 2007, o 11:05

Idz do rodzinnego i powiedz na kiedy jestes zarejestrowana w poradni i wtedy na pewno do tego czasu bedzie Ci wypisywal recepty.
Obrazek
Obrazek

lidzia77
Pełną parą
Pełną parą

Postprzez lidzia77 » 9 lipca 2007, o 11:08

Leninka napisał(a):Nie jest to wcale nic nowego, że pediatra nie chce przepisać mleka dla alergików. :)
Z tego co wiem, to nie mogą go przepisywać dziecku, które ukończyło 2 rok życia.

Moja kuzynka ma 6 miesieczne bliźniaki i tez ich teraz rodzinny wyslał do gastrologa.
Mieszka w innym mieście niż ja wiec podejrzewam Ze to sa ich nowe wymogi.
Obrazek
Obrazek

Melba
Administrator
Administrator

Postprzez Melba » 9 lipca 2007, o 11:27

Jagodo, jeśli potrzebujesz się wygadać, wyżalić - to napisz to wyraźnie - myślę, że każda mama Cię zrozumie. Nie dziw się jednak, że dziewczyny - widać przejęły się Twoim problemem - kiedy próbują Ci coś doradzić, a czytają w kółko "tak, ALE" - reagują tak, jak reagują.
Pytanie - czy dzięki temu wątkowi, poza zbędnymi, moim zdaniem, emocjami po obu stronach - udało Ci się załatwić kupno Nutramigenu?
Może niepotrzebnie się odzywamy, sama Nutramigenu nie mam, więc Ci go nie sprzedam, pozwoliłam sobie jednak na napisanie do Ciebie paru słów i poradę, bo myślałam, że może w ten sposób można Ci jakoś pomóc. Poza tym chyba nie najfajniej byś się czuła, gdyby Twój pierwszy post pozostał bez jakiejkolwiek odpowiedzi.
Obrazek
Obrazek

Jagoda-mama-Oli
Szeptem
Szeptem

Postprzez Jagoda-mama-Oli » 9 lipca 2007, o 13:14

Tak, udało mi się odkupić parę puszek - bez zbędnych komentarzy. Tym samym kończę swój udział w tym wątku.
Jagoda

kontrafalda
Nieposkromiony wrzaskun
Nieposkromiony wrzaskun

Postprzez kontrafalda » 9 lipca 2007, o 13:58

Jagoda-mama-Oli napisał(a):Tak, udało mi się odkupić parę puszek - bez zbędnych komentarzy. Tym samym kończę swój udział w tym wątku.

Nam również było miło Cię poznać.

Melba
Administrator
Administrator

Postprzez Melba » 9 lipca 2007, o 16:25

Jagoda-mama-Oli napisał(a):Tak, udało mi się odkupić parę puszek - bez zbędnych komentarzy. Tym samym kończę swój udział w tym wątku.

Skoro takie masz nastawienie, następnym razem proponuję od razu po napisaniu posta poprosić moderatorkę działu o zamknięcie całego wątku - unikniesz "zbędnych komentarzy", a swoje sprawy załatwisz na priv.
Obrazek
Obrazek

Mogabi
Donośnie
Donośnie

Postprzez Mogabi » 10 lipca 2007, o 00:20

ojej :?
ObrazekObrazek

aga23
Szeptem
Szeptem

Postprzez aga23 » 17 lipca 2007, o 16:01

moj synek tez jadl tylko nutramigen i uczulil sie, powoli zaczelam wprowadzac proste poptrawy i nie widze poprawya, teraz czekam na termin do alergologa. Jesli zaleci zmiane mleka to bede miala 2 opakowania nowe nutramigen 2 na zbyciu, o ile to pania interesuje.
A co do pediatry, to po piersze to on na podstawie obserwacji dziecka i wywiadu z pania zapisuje mleko, po drugie powinien zostawic pani recepte na nutramigen w rejestracji na prosbe tel, do tego nie trzeba sie umawiac z lekarzem, szczegolnie jak ma takie terminy. Przeciez dziecko cos musi jesc.
Zdecydowanie zmienic lekarza ! Nutramigen mozna kupic tez bez recepty ,ale jest wtedy pelno platny. pozdrawiam, A

Jagoda-mama-Oli
Szeptem
Szeptem

Postprzez Jagoda-mama-Oli » 17 lipca 2007, o 21:28

Napisałam prywatną wiadomość.
Jagoda

Poprzednia strona

Powrót do Centrum handlowe