Witam wszystkich. Jestem nowa na forum i szczerze to pierwszy raz korzystam. Zauważyłam,że sporo można się tu dowiedzieć

, więc i może mnie pomożecie. Jestem mamą 2,5 letniej Julci i 5miesięcznego Oskara. Julcia waży 17 kg więc potrzebuje jej zmienić fotelik a Oskar waży już prawie 9 i do swojej kołyski niebawem się nie zmieści. Sporo już czytałam o tych fotelikach i mniej więcej orientuje się w wynikach crash testów. Niestety nie stać mnie żeby kupić dwa foteliki na raz bo to straszny wydatek. Czy ktoś może mi coś powiedzieć o fotelikach Deltim lub Baby Dreams. Bardzo chciałabym zapewnić dzieciom bezpieczeństwo ale za rozsądną cenę, a niestety nie wiem jak te foteliki wypadły w testach. Ceny tych fotelików z czołówek testów są przerażające

-ale czy napradwde żeby zapewnić dziecku bezpieczeństwo muszę sięgnąć po te fotliki z najwyższej półki?Czy jeżeli zapłacę 800zł za fotelik to mam pewność że on jest naprawde dobry?
Może ktoś z was przerobił już ten temat?
Proszę pomóżcie, chcę zapewnić dzieciom bezpieczeńswo ale nie stać mnie na to żeby przepłacać.
Dziękuje