Wczoraj pisałam w wątku TCHIBO o ich sklepie internetowym i powodach do niezadowolenia z kupowania tam. Dziś mogę dołożyć jeszcze EMPIKOWI
Dokładnie tego samego dnia co w TCHIBO zamówiłam 3 książki w EMPIKU. Czasem korzystałam z tej formy zakupów odbierając na miejscu zamówienie, bo można w ten sposób oszczędzić trochę pieniędzy. Podobnie jak TCHIBO dopiero w potwierdzeniu odbioru zamówienia napisali mi, że termin realizacji dostawy to 2,5 tyg + czas dostawy. Dokładnie po upływie 2,5 tygodnia przysłali mi maila z prośbą o podjęcie decyzji, czy rezygnuję z zamówienia, czy odbieram część, bo 2 z tych książek nie mają. Wybrałam opcję odbioru tej jedynej dostępnej książki. I kazali mi na nią czekać kolejny tydzień
Wczoraj niespodzianka! Przyszedł mali przed zapowiadanym upływem tygodnia, że mogę ją już odebrać. Dziś w sklepie powiedzieli, że odebrałam ją wczoraj o 18
Czyli mogę ją kupić normalnie w cenie sklepowej albo znów zamówić przez internet. Chyba mam ostatnio jakiegoś pecha do wysyłkowej sprzedaży