Asiek napisał(a):w kioskach leży teraz kolejny numer Kubusia Puchatka z 'gratisem' w postaci gry planszowej Stumilowy Las. Mloda oszalała, naście razy dziś już w to graliśmy...
No i zapomniałam... całkiem z głowy mi wyleciało... Ale kupię może dziś.
Asiek napisał(a):Leninka, Ty się dobrze zastanów... (i zgadnij, na jakim zajęciu upłynął nam dzisiejszy wieczór )
Asiek, ja się nawet długo nie musiałam zastanawiać, bo moim młodym, to nawet dorosły nie jest potrzebny do gry planszowejNinka kieruje ruchem Więc- dla mnie- marzenie .... (do pierwszej kłótni, oczywiście.... ale to jak zwykle )
Duże pionki i pola (w przeciwieństwie do małej kostki ). Tygrysek już się zgubił. Poszukiwania trwają Gra jest łatwa i szybko się kończy. Lence to pasuje. Ninka żąda grać kolejny raz.
Planszę muszę chyba przykleić na jakiś karton, bo teraz tworzy Himalaje bez mała
Tez wczoraj zakupiłam. Kostka jest naprawde miniaturowa i cały czas spada z łąwy i dłuzej trwa jej szukanie niz cała gra:)
Zobaczymy jak sie Maksymilianowi spodoba bo wczoraj zagralismy tylko raz i sie strasznie ślimaczył a mama miala wczoraj nerwa